Bosch PRO DEAL Meetgereedschap

Bosch PRO DEAL Meetgereedschap

Koop een Bosch Professional Meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment en kies een bijpassend accessoire gratis. Deze nieuwe Bosch actie is per 1 september 2021 van start gegaan en loopt tot 31 december 2021. Koop je dus een Bosch Professional Meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment bij Mastertools? Vergeet deze aankoop dan niet te registreren bij Bosch om een gratis accessoire te krijgen. We leggen je in deze blog uit hoe de actie werkt.

Deze Bosch actie loopt van 1 september 2021 tot en met 31 december 2021. Om een gratis accessoire te claimen moet jouw aankoop van je Bosch Professional Meetgereedschap dus binnen dit tijdsbestek vallen. Heb je jouw aankoop binnen deze periode gedaan, dan kun je je aankoop registreren bij Bosch.

De actie

Bij aanschaf van een Bosch Professional Meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment kies je een bijpassend accessoire gratis. Dit product wordt niet automatisch meegeleverd. Een registratie van jouw Bosch Professional Meetgereedschap bij Bosch is een vereiste. Na goedkeuring van de registratie zal Bosch de gratis machine naar je toesturen.

Uit welke gratis accessoires kan ik kiezen?

Je kunt kiezen uit 6 verschillende meetgereedschap accessoires. In onderstaande afbeeldingen kun je zien om welke accessoires het gaan. Het product dat je graag zou willen ontvangen, kun je aangeven tijdens de registratie van jouw aankoop.

Hoe registreer ik mijn aankoop?

Koop een Bosch Professional Meetgereedschap uit het nivelleringsassortiment bij een officieel Bosch Professional dealer zoals Mastertools. Kies vervolgens een bijpassend accessoire gratis. Bewaar je aankoopbewijs goed.

  • Vervolgens ga je naar de website van Bosch om je aankoop te registreren. Of log in op de pro360 app van Bosch en verzilver daarin de actie.
  • Volg de stappen van het Bosch registratieproces door je gegevens correct in te vullen. Houd hiervoor je aankoopbewijs bij de hand om een bewijs hiervan te uploaden d.m.v. een foto of een scan.
  • Nadat Bosch jouw registratie heeft ontvangen duurt de levering van de handtool een aantal weken.

Voor eventuele vragen of opmerkingen over deze actie kun je Bosch Professional bereiken via e-mail (prodeals@bosch.com) of per telefoon:
Tel NL: +31 85 08 61 933 of Tel BE: +32 78 48 05 89

Op deze actie zijn de voorwaarden van Bosch Nederland van toepassing. Voor meer informatie, algemene voorwaarden en FAQ ga je naar je www.pro360.com/deals.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter kunnen er fouten insluipen in de uitvoering. Hier kunnen geen rechten aan ontleend woorden.

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties