4tecx

Het merk 4tecx is een professioneel merk voor kitten en schuimen, bevestigingsmaterialen, handgereedschappen, hang- en sluitwerk en bouwproducten...  Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment 4tecx

4Tecx is redelijk nieuw in het assortiment van Mastertools. Het merk is een private label, wat betekent dat het alleen verkocht wordt door een selectieve groep groothandels in de Benelux, onder andere door Mastertools. Van kitten tot gereedschapskoffers en van veiligheidsbrillen tot bouwlampen: het assortiment bevat veel verschillende producten voor de professional in de bouw én industrie. De focus ligt vooral op de volgende productgroepen:

4tecx biedt de hoogste kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Alle producten die door het private label worden geproduceerd voldoen aan de hoogste eisen en gelden als de beste in de markt op basis van kwaliteit, toepasbaarheid en prijs. Het assortiment 4tecx wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe artikelen.

Mastertools levert alle producten van 4tecx snel en overal in Nederland, België en Duitsland. Bekijk snel ons exclusieve assortiment 4tecx producten en laat u ook overtuigen door de kwaliteit van dit private label!