Fischer

Fischer is gespecialiseerd in allerlei bevestigingen. Stalenbevestigingen, chemische bevestigingen, hollewand bevestigingen, elektrabevestigingen, sanitair bevestigingen, steiger en kozijnbevestigingen; Fischer biedt de oplossing. Daarnaast is Fischer innovatief met de fischer DUOPOWER en de fischer DUOTEC. Zo is de DUOPOWER een plug met 2-componenten en geschikt voor alle bouwmaterialen. Verder lezen

Schroeven

kwaliteit en betrouwbaar

Binnenkort verkrijgbaar

Schroeven

kwaliteit en betrouwbaar

Binnenkort verkrijgbaar

Populaire producten

Het volledige assortiment Fischer

Fischer kenmerkt zich om haar kwaliteit in bevestigingsproducten. Dit bedrijf, afkomstig uit Duitsland, is vooral bekend van haar pluggen. Tegenwoordig heeft Fischer meer dan alleen pluggen. Zo kan je er terecht voor verschillende soorten schroeven, bits, kit en bevestigingselementen voor in en rondom leefomgevingen. Fischer levert product oplossingen aan de vakhandelaar, de aannemer, de doe-het-zelver, de klusser, de industrie en de constructeurs.

Gereedschap van Fischer kopen?

Koop je Fischer gereedschap bij Mastertools direct online, want als je voor 22:00 uur bestelt, heb je je pluggen, bevestigingen of bits de volgende dag al in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Stuur een mailtje naar de Mastertools klantenservice.

3 voordelen van Fischer gereedschappen

Alle Fischer producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Vele klussers, bouwvakkers en of doe-het-zelvers zijn je al voorgegaan. 

  1. Kwaliteitsmaterialen zoals: staal, Roestvast staal A4 en A2.
  2. Breed assortiment aan bijna elk bevestigingsmateriaal (schroeven, bouten, bits, pluggen, klemmen, beugels en nog veel meer)
  3. Ruime ervaring en kennis van de markt

Naast deze voordelen van Fischer gereedschappen hebben we uiteraard nog een ruim aanbod aan andere producten van Fischer. Van sanitair bevestiging tot aan bevestigingen voor kozijn; Mastertools heeft het allemaal in het assortiment.