Redbrick

Redbrick levert kwaliteit en veiligheid aan je voeten. Loop je veel gedurende de dag of ben je gewoon op zoek naar comfort, looks en veiligheid in een schoen? Redbrick brengt veiligheidsschoenen en looks samen voor op kantoor of voor op de werkvloer. Redbrick laat zien dat werkschoenen, met een S3 veiligheidsnorm, dagelijks en voor iedereen te dragen is. Verder lezen

Sneakers

casual en veilig
aan het werk

Bekijk assortiment

Freerunners

Stevig met Comfort

Binnenkort verkrijgbaar

Classics

Stijlvol en veilig

Binnenkort verkrijgbaar

Sneakers

casual en veilig
aan het werk

Bekijk assortiment

Freerunners

Stevig met Comfort

Binnenkort verkrijgbaar

Classics

Stijlvol en veilig

Binnenkort verkrijgbaar

Populaire producten

Het volledige assortiment Redbrick

Redbrick bracht haar eerste werkschoen uit in het jaar 2008. Sindsdien heeft Redbrick zichzelf bewezen op de werkvloer, in magazijnen en op bouwplaatsen. Werkzaam op kantoor? Met de "Classics" van Redbrick heeft u de looks van een nette veterschoen. Werkzaam in de bouw, in de logistiek of in een fabriek? Met de "Motion" lijn van Redbrick ben je verzekerd van lichtgewicht, veilig en comfortabele werkschoenen.

Werkschoenen van Redbrick kopen?

Koop je Redbrick werkschoenen en accessoires bij Mastertools direct online. Voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Stuur een mailtje naar de Mastertools klantenservice.

5 voordelen van Redbrick werkschoenen

  1. S3 veiligheidsschoen
  2. Comfort
  3. Gebruik van Kevlar
  4. Antislipzool
  5. Carbonite neus

Mastertools heeft uiteraard een ruim aanbod aan sneakers, hoge, casual en nette werkschoenen van Redbrick. Ook voor sokken, inlegzolen en veters ben je bij Mastertools aan het juiste adres. Koop Redbrick bij Mastertools en ervaar de kwaliteit en veiligheid op de werkvloer.