DeWALT Power Stack

DeWALT Power Stack

DeWALT heeft een baanbrekende innovatieve techniek voor accugereedschap uitgerold die de sector vooruit zal helpen: de Power Stack compacte accu’s. Mastertools is officieel dealer van DeWALT en is daarom altijd als een van de eerste op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen. In onze blog vertellen we wat deze nieuwe techniek inhoudt en waarom Power Stack vooruitstrevend is.

Wat betekent Power Stack?

Power Stack is in het leven geroepen op basis van gestapelde accucel technologie. Deze revolutionaire uitvinding leidt tot de krachtigste, meest compacte en lichtste accu ooit. Het grootste voordeel van Power Stack is dat de levensduur van de accu twee keer zo lang is. De levensduur en de laadcycli is vergeleken met DeWALT 2.0Ah compacte accu’s. Je kunt met de Power Stack compacte accu’s dus twee keer zo lang klussen zonder stroom.

Het voordeel van werken met een Power Stack accu

Naast dat de Power Stack accu’s twee keer langer mee gaan, leveren deze accu’s ook 50% meer vermogen. Verder is de Power Stack accu van DeWALT 25% compacter dan andere varianten. Hierdoor bespaar je ruimte in je gereedschapskist. Daarbij zorgt dit er ook voor dat deze accu geschikt is om in kleinere ruimtes te werken. Daarbij kun je door het lichte gewicht gemakkelijker boven het hoofd klussen. Dit maakt dat je met meer gemak plafondplaten kan monteren of lampen kan ophangen. Kortom, met deze innovatieve Power Stack accu’s van DeWALT kun jij jouw klussen gemakkelijker, sneller en comfortabeler uitvoeren.

Power Stack machines

De 18V XR DeWALT Power Stack compacte accu’s zijn te gebruiken op alle 18V XR accu gereedschappen van DeWALT. Zo kun je deze Power Stack accu gebruiken in combinatie met de DeWALT DCF887NT Accu Slagschroevendraaier of de DeWALT DCD796N Accu Klop-/Schroefboormachine, maar ook met de verschillende nieuwe combisets.

Nieuwe combinatie sets

DeWALT komt per februari met nieuwe combinatie sets voor scherpe prijzen. Zo heb je de keuze uit een slagschroevendraaier, slagmoersleutel, boorhamer, klopboormachine, reciprozaag en een multitool. Al deze krachtige accu machines worden geleverd met één of twee Power Stack compacte accu’s en een TSTAK koffer. Zo heb je meteen een complete combinatie set in huis voor iedere klus.

Bekijk het nieuwe Power Stack gereedschap

DeWALT Power Stack koop je bij Mastertools.nl

Wil jij in het nieuwe jaar met deze innovatieve en baanbrekende Power Stack compacte accu’s klussen? Mastertools maakt het mogelijk. Omdat wij officieel DeWALT dealer zijn, hebben wij de nieuwste collectie Power Stack accu’s met bijbehorende combinatie sets als een van de eersten in huis. Plaats jouw pre-order via Mastertools.nl of meld je aan om op de hoogte te blijven van de voorraad.

Meer afleiding

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties