Festool: dealer voordelen & services

Festool: dealer voordelen & services

Mastertools is officieel Festool dealer. Wij leveren tot op de dag van vandaag Festool gereedschap in Nederland, België en Duitsland. Indien je Festool gereedschap aanschaft bij Mastertools profiteer je van alle voordelen en service behorend bij een officieel dealer. Wat dit precies inhoudt en hoe het kan dat sommige partijen stunten met prijzen leggen wij hieronder uit.

Festool Service All-inclusive

Het grootste voordeel van de Festool services is dat ze all-inclusive service aanbieden. Je kunt je Festool gereedschap online registreren tot 30 dagen na aanschaf. Wanneer je dit hebt gedaan ben je de eerste 3 jaar verzekerd met je Festool-machine.

Festool voordelen

  • Volledige gratis reparatie
  • Vervanging bij diefstal
  • Gegarandeerd originele onderdelen

De reparaties via Festool zijn de eerste 3 jaar helemaal gratis. Festool vervangt zelfs slijtageonderdelen. Accu’s en laders vallen tevens onder de garantie. Tegen een eigen bijdrage (zie Festool website) vervangen ze je machine bij diefstal. Alle reserveonderdelen zijn ten minste 10 jaar verkrijgbaar bij Festool. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, ontvang je een geheel nieuwe machine.

Festool partner

Wanneer een webwinkel Festool partner is kun je vertrouwd Festool gereedschap kopen en kun je rekenen op de volledige (uitgebreide) garantie en ondersteuning van de fabrikant. Ook ontvang je gegarandeerd een machine die door Festool is gemaakt voor de Nederlandse markt. Wanneer een webshop Festool partner is weet je zeker dat je de allerbeste service krijgt en dat er niet aan je gereedschap is geknutseld.

Assortiment

Bekijk ons uitgebreide assortiment Festool gereedschap

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties