Werkplaats & Opbergen

Orde en overzicht in de werkplaats zorgt voor rust bij de klusser... Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Werkplaats & Opbergen

Berg je gereedschap netjes en geordend op in één van onze vele gereedschapskoffers, tassen of organizers. Gezelligheid en betere prestaties op de werkvloer? Mastertools heeft compacte bouwradio’s van o.a. DeWalt, Makita, Milwaukee en Perfectpro.

Alles voor de werkplaats bij Mastertools

De werkplaats. Eén van de belangrijkste plekken voor de klusser/bouwvakker. Het is fijn om, naast je drukke werkzaamheden, hier de rust en het overzicht te kunnen behouden. Mastertools zorgt ervoor dat je werkplek er tiptop uitziet. Zo hebben wij naast zaagbokken, vuilnisbakken, magazijnbakken, magazijnkasten, bankschroeven en afbakeningsmiddelen, ook schuifladders, opsteekladders, magazijntrappen en alle hierbij komende toebehoren in ons assortiment. 

Makkelijk je tools verplaatsen? Bij Mastertools ben je aan het juiste adres voor transport

Mastertools heeft een groot assortiment aan transportmiddelen. Van een steekwagen, kruiwagen of een gereedschapswagen tot aan span en sjorbanden. Een bedrijfswagen? Richt deze netjes en zo efficiënt mogelijk in met onze bedrijfswageninrichting. Kom je snoerlengte tekort? Met onze haspels, verlengkabels en stekkerdozen los je dit probleem zo op!