Werkkleding & Veiligheid

Voor werkkleding  en persoonlijke veiligheidsmiddelen ben je bij Mastertools aan het juiste adres! Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Werkkleding & Veiligheid

Wij leveren snel en voordelig de meest comfortabele kleding voor de professional en gevorderde klusser. Denk hierbij aan merken als Mascot, Snickers en Texowear.

De comfortabelste werkkleding bij Mastertools

Bij Mastertools verkopen wij niet alleen de beste en meest voordelige werkkleding, maar van de door ons verkochte merken mag je verwachten dat ze bovenal erg comfortabel zijn. Want niets is zo vervelend om tijdens het werk last te hebben van je kleding. Ook aan de veiligheid is gedacht; zo hebben wij behalve high visibility kleding ook brandvertragende kleding. Voor de beste S3 veiligheidsschoenen en laarzen zit je bij ons ook goed. Wij verkopen alleen het allerbeste schoeisel van merken als Buckler, Redbrick en Bata. Elk beroep stelt andere eisen, Mastertool levert de werkkleding die bij jouw situatie past!

Ook voor persoonlijke veiligheidsmiddelen slaag je

Veiligheid op de werkplaats is enorm belangrijk, Mastertools levert daarom alleen de beste persoonlijke veiligheidsmiddelen. Van de voor de hand liggende items als een veiligheidsbril en gehoorbescherming tot hoogwaardige valbeveiliging en BHV middelen. Steeds meer bouw projecten stellen hoge veiligheidsnormen en bij Mastertools slaag je, zodat je weer zorgeloos de bouw op kan.