Kerst cadeautips van Mastertools

Kerst cadeautips van Mastertools
Eind deze maand is het al kerst. Om je zoektocht naar het perfecte klus cadeau gemakkelijker te maken hebben wij onze Kerst tips speciaal voor jou samengesteld. Van een handige kruislijnlaser, een hakselaar tot aan een bouwradio: Mastertools heeft het in haar assortiment. Op zoek naar een kerstcadeau? Lees hieronder onze tips!

1. Makita Accu Multitool 18V

- Losse Body in Mbox - DTM51ZJX3

Nog een heel scala aan klussen voor de boeg (na de kerstdagen)? Dan is een multitool ideaal. De Makita multitool in Mbox is een perfecte machine voor renovatie- en verbouwingswerkzaamheden. Het is een veelzijdige machine met tools om te schuren, schrapen, snijden en zagen van diverse materialen. Dankzij de fijne ergonomische handgreep wordt het werkcomfort verhoogd. Wie maak jij blij met deze multitool?

2. Perfectpro Rockhart BT Radio DAB+

De perfecte bouwradio voor muziekfanaten die het liefst in de zomer al kerst hitjes draaien. Deze veelzijdige radio van Perfectpro Rockhart BT heeft verschillende ontvangsten: DAB+ en FM. Ook kan er muziek afgespeeld worden via Bluetooth of via de aux ingang voor MP3 speler. Daarnaast is de radio regen- en stofbestendig, de radio kan dus overal mee naartoe genomen worden en ideaal voor op de bouwplaats. De Perfectpro Rockhart is oplaadbaar met NiMH batterijen en je kunt er je eigen telefoon mee opladen middels de USB uitgang. Erg handig in combinatie met het afspelen via Bluetooth! Voor welke muziekliefhebbende klusser is deze radio het geschikte kerstcadeau?

3. Bosch Professional GBH 2-28 F Boorhamer

- SDS-Plus 3.2J 880W in Koffer

De Bosch Professional Boorhamer wordt geleverd in een handige stevige koffer. Het levert krachtige boor prestaties door de robuuste motor met een opmerkelijke slagenergie van 3.2 J. De Bosch Professional GBH 2-28 F boorhamer is bestemd voor het boren en beitelen in beton, metselwerk, hout en metaal. Kickback Control zorgt voor een betere gebruikersbescherming en Vibration Control zorgt voor moeiteloos en continu werken bij tijdsintensieve toepassingen. Dit is dé perfecte boorhamer voor zowel de professional als voor de doe-het-zelver met een neus voor goed gereedschap!

4. DeWALT Kruislijnlaser Groen 15mtr

- DW088CG

Ga je het liefst zo nauwkeurig mogelijk te werk? Dan is deze Kruislijnlaser van DeWALT iets voor jou (of voor op je kerstlijstje). Deze DeWALT kruislijnlaser heeft een nauwkeurigheid van +/- 0,3 mm per meter en is zelfnivellerend. Dit betekent dat de kruislijnlaser de lijnen waterpas projecteert voor optimaal gebruik. Deze zelfnivellerende kruislijnlaser heeft een bereik van +/- 4° met automatische afwijkende aanduiding. Dit geeft aan dat de laser op een ondergrond tot 4 of -4 graden schuin kan staan en zichzelf automatisch kan corrigeren om wel waterpas te staan. Zo hoeft de ondergrond dus niet volledig waterpas te zijn bij het gebruik van deze laser. Ideaal voor op de ruige bouwplaats dus! Dankzij de twee bedieningsknoppen is het apparaat makkelijk en snel te gebruiken. Door de groene kleur is de laser beter zichtbaar in fel daglicht dan rode lasers. De kruislijnlaser wordt geleverd in een koffer die het apparaat beschermt tijdens transport. Daarnaast wordt hij geleverd met 3 AA batterijen voor meer dan 40 uur werktijd. Handig voor een lange en precieze klus!

5. Festool SYS-PowerHub Kabeltrommel 10mtr.

- 200231

Werk jij vaak met meerdere elektrische apparaten tegelijk? Dan is de kabeltrommel van Festool een praktische tool! Deze kabeltrommel kan meerdere apparaten stroom geven op hetzelfde moment, ideaal voor tijdens grotere klussen. Er kunnen maximaal vier elektrische gereedschappen aangesloten worden. Bovendien is het stopcontact veilig beschermd tegen stof en vuil. Wil je deze kabeltrommel van Festool gemakkelijk kunnen vervoeren? Bekijk dan deze SYS-roll! De kabeltrommel past perfect op deze roll zodat het transporteren van meerdere Festool boxen naar een klus of bouwplaats efficiënt en gemakkelijk wordt.

6. Bosch Professional Groene Kruislijnlaser & Houder

- GLL 3-80 CG

De kruislijnlaser en houder van Bosch Professional heeft door zijn groene laserlijnen een tot wel vier keer betere zichtbaarheid! Met slechts één druk op de knop kun je 3 laserlijnen van 360° projecteren waardoor het precieze werk een stuk efficiënter gaat. Ook kun je de tool met je mobiel via bluetooth verbinden als afstandsbediening voor extra gebruiksgemak! De kruislijnlaser kan veilig getransporteerd worden door de pendelvergrendeling. Dit houdt in dat het nivellering mechanisme kan worden vergrendeld zodat deze niet beweegt tijdens het vervoeren. Dit is beter voor de duur van de tool. Dus ben je op zoek naar een praktische tool voor secuur werk? Dan is deze Bosch kruislijnlaser zeker iets voor op jouw kerstlijstje! Dus ben je op zoek naar een praktische tool voor secuur werk? Dan is deze Bosch kruislijnlaser zeker iets voor op jouw kerstlijstje!

7. DeWALT Radio 18V XR DAB+/FM/Bluetooth TSTAK

- DWST1-81078

De TSTAK radio van DeWALT is een top 10 item uit ons DeWALT assortiment! Het is verenigbaar met een koffer van TSTAK. De radio heeft zes speakers (wow!) en twee subwoofers voor een nog beter geluid. Daarnaast is er een TSTAK Radio App waarmee je de radio gemakkelijk kan bedienen. Hierdoor hoef je niet telkens naar de radio te lopen om van zender te veranderen tijdens het klussen. Praktisch toch?

8. Bosch Groen AXT 25 TC Hakselaar

- 0600803300

Heb je goede voornemens voor je tuin in 2021? Bekijk dan zeker even deze Bosch Groen Hakselaar. De hakselaar maakt gebruik van het ‘Turbine-Cut-systeem’ om een extreem snelle materiaal doorvoer te garanderen zonder te blokkeren. Dit kan zacht materiaal zijn maar ook hard hout. De hakselaar heeft nog een aantal voordelen, de tool is namelijk stil voor uiterst comfortabel hakselen en heeft een praktische opvangbak. Wie kan deze hakselaar van Bosch Groen wel gebruiken voor het tuinieren?

9. Slagschroevendraaier 18V 4.0Ah XR Li-ion

- DCF809

Deze schroef-/klopboormachine is slechts 1,2 kg en met een lengte van slechts 175 mm is deze accu slagschroevendraaier de meest compacte in zijn klasse. Gemakkelijk om te vervoeren dus! De machine heeft 15 verstelbare koppelstanden, en door de led verlichting een beter zicht op het project. Een handige en efficiënte slagschroevendraaier voor elke snelle klus. Wie ga jij hier blij mee maken?

10. Sola HPLH 3 180 Precisie waterpas met 2 voetjes - 1800mm.

– 01715601

Wil zeker weten of iets recht hangt of recht staat? Gebruik dan deze precisie waterpas van het merk Sola. Het geeft de kleinste afwijkingen duidelijk aan door de uiterst gevoelige libellen. De waterpas meet hoogst nauwkeurig in normale positie maar ook bij omslagmeting. Bovendien zorgen de geïntegreerde handgrepen voor meer gemak tijdens het werken. Sola wordt ontwikkeld en gefabriceerd in Oostenrijk, het schijnt dat er in de Alpenlanden zeer nauwkeurige instrumentmakers wonen! Deze waterpas is geschikt voor de vakman, maar eigenlijk voor iedereen die vindt dat als het scheef kan, het ook recht kan! Wie heeft deze waterpas nog niet in zijn gereedschap collectie? Dan is dit wellicht een fantastisch kerstcadeau!

11. Festool TS 55 CAMP-Set XL Invalzaag

- 575960

Deze Festool invalzaag heeft een transparant en verschuifbaar kijkvenster waardoor je beter zicht hebt op de aftekenlijn. Dankzij het nieuw ontwikkelde spouwmes kun je eenvoudig aanzetten in een bestaande voeg. Ook garandeert het meer veiligheid omdat het meeverende spouwmes voor het zaagblad uitloopt. De zaag heeft een inval zaagsnede tot een materiaaldikte van 55 mm. Dit geeft nog meer precisie en eenvoudige bediening. Plaatmateriaal en gipsvezelplaten kunnen met gemak gezaagd worden met deze machine. Kortom, de beste invalcirkelzaagmachine van Festool! Wellicht het beste kerstcadeau ooit?

Koop jouw kerstcadeautje bij Mastertools

Zit er in het kerstlijstje wat tussen voor jou? Bestel op Mastertools.nl en profiteer van scherpe prijzen. Als je vandaag bestelt, dan heb je jouw kerstcadeau de volgende dag al in huis. Waar wacht je op?

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties