Hang & Sluitwerk

De verzamelnaam voor alle diverse benodigdheden die het mogelijk maken om de draaiende delen van onder andere je deuren en ramen te laten werken: hang- en sluitwerk! Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Hang & Sluitwerk

Bijna alle woningen, bedrijfspanden, magazijnen en/of andere gebouwen hebben ermee te maken: hang- en sluitwerk.

Een deur moet je gemakkelijk kunnen openen en sluiten, dit draagt bij aan het gebruiksgemak. Ook het hang- en sluitwerk van ramen mag niet vergeten worden. Zo is het juist afhangen van een raam zeer belangrijk. Het gebruik van goed hangwerk, oftewel goede scharnieren, maakt dat een dergelijke klus zo geregeld is. De overkoepelende term voor al deze hulpmiddelen is hang- en sluitwerk.

Wij beschikken over een ruim assortiment aan sloten, deurbeslag, raambeslag, sluitwerk, scharnieren en cilinders. Hang- en sluitwerk bieden wij onder andere aan van de merken: 4tecx, HMB, AXA en NEMEF.

Veilig hang- en sluitwerk voor deuren en ramen

Als het om hang- en sluitwerk gaat is de veiligheid hiervan een belangrijke vereiste. Op het moment dat je iets (af)sluit wil je dat dit werkt. Denk aan de voordeur en/of tuindeuren, maar ook aan alle ramen. De gedachte dat de ramen goed blijven hangen, aangezien er kwalitatief goede scharnieren zijn gebruikt of dat de deur goed op slot zit bij het verlaten van je woning, geeft een fijn gevoel. Eigendommen moeten goed beveiligd zijn, daarom is de kwaliteit voor hang- en sluitwerk zeer belangrijk.

Als het om sluitwerk gaat beschikken wij over een breed assortiment. Wij bieden veel diverse soorten en maten sloten aan. Ook voor verschillende type sloten, zoals een driepuntsluiting of veiligheidscilinder, bent u bij ons aan het juiste adres. Sluitwerk beschikt veelal over een SKG keurmerk. Zo ben je er zeker van dat het sluitwerk aan bepaalde veiligheidseisen voldoet.

Hang- en sluitwerk online kopen

Hang- en sluitwerk heeft als voornaamste taak om je woning goed en kwalitatief te beveiligen. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook iets en creëer je met de diverse soorten hang- en sluitwerk een bepaalde look in je woning. Deurbeslag is verkrijgbaar in diverse materialen. Zo zijn er zwarte en rvs deurkrukken. Stem je hang- en sluitwerk dus zeker af op je interieur en woonstijl. Dit geeft de finishing touch aan je woning.

Bij eventuele vragen over hang- en sluitwerk, kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder en adviseren waar nodig. Ook voor de montage van je hang- en sluitwerk met de juiste ijzerwaren, en je bij ons aan het juiste adres.