Accu Gereedschap

Veel klussers en doorgewinterde professionals kunnen en willen niet meer zonder: kwalitatief onderscheidend en duurzaam accu gereedschap. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Accu Gereedschap

Waar je voorheen gebonden was aan een stroompunt, kun je met de juiste accu tegenwoordig uren aan de slag zonder last te hebben van kabels en te weinig stopcontacten. Mastertools verkoopt daarom een brede range A-merken accugereedschap van de beste kwaliteit tegen uitstekende prijzen.

Breed assortiment accu gereedschap in diverse uitvoeringen

De variaties accugereedschap die er te koop zijn, lopen erg uiteen. Zo kun je kiezen voor een volledige accu combiset, voorzien van één of meerdere accu's en lader in een robuuste koffer. Maar je kunt ook gaan voor een losse body omdat je al over voldoende opslagruimte en accu's beschikt. Er is ook een onderscheid tussen verschillende soorten accu’s met elk hun eigen eigenschappen. We hebben een grote collectie van de populaire 18v Li-Ion accu, maar ook voor ieder ander gewenste voltage of voor de NiMH accu kun je bij Mastertools terecht.
Als je kiest voor accugereedschap, dan wil je uiteraard een kwalitatief goede accu machine die lang meegaat en de beste resultaten levert. Bereid je voor op je aankoop en lees onze blog met tips over alles wat je over accu gereedschap moet weten.
Mastertools verkoopt accu gereedschap van alleen de topmerken, die zich al decennialang bewijzen op het gebied van accu gereedschap. Van Makita accu gereedschap tot DeWALT accu gereedschap, je vindt al jouw favoriete gereedschap merken in onze collectie!

De voordelen van accu gereedschap

Er zijn een aantal belangrijke voordelen van accu gereedschap boven elektrisch gereedschap:

  • Mobiliteit - Met gereedschap zonder kabels ben je mobiel en hoef je niet te stoppen met je werkzaamheden omdat de kabel niet lang genoeg is;
  • Onafhankelijk - Je kunt werken of klussen op plekken waar (nog) geen elektriciteit aanwezig is;
  • Geen hinderlijk snoer - Doordat accu gereedschap snoerloos is kun je gemakkelijk in 'lastige' hoeken werken.

Ons populairste accu gereedschap

Een aantal soorten accu gereedschap zijn echt onmisbaar in jouw gereedschapskoffer! Deze klassiekers komen vaak van pas en zijn handig voor zowel de professional als de hobbyklusser. De ultieme nummer 1 is de accu boormachine. Een Makita accu schroefboormachine, Bosch accuboormachine of DeWALT accuboormachine: de beste accuboormachine van jouw keuze vind je bij Mastertools.
Ook populair: de accu zaagmachine, accu slijper of de accu schuurmachine, in het bijzonder de Festool deltaschuurmachine. Neem een kijkje bij al onze populaire producten, of selecteer direct de categorie accu gereedschap waarnaar je op zoek bent!