Festool

Voor professioneel gereedschap van hoge kwaliteit kies je voor het merk Festool. Al bijna 100 jaar lang is Festool gereedschap een gevestigd begrip waar je keer op keer op kan rekenen. Voor professionele taken of voor hand-en-spandiensten thuis, er is altijd een geschikte Festool machine. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Festool

Mastertools heeft een ruime collectie Festool gereedschap en onderdelen in haar assortiment. Zo hebben wij krachtige accu boorhamersdecoupeerzagen en zaagmachine toebehoren van dit merk in ons assortiment. Bekijk ons aanbod!

Gereedschap van Festool kopen?

Het Duitse merk Festool heeft een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig gereedschap. Het staat voor Duits vakmanschap in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap. Dit zorgt ervoor dat het een gerenommeerd gereedschap merk is dat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist. Al vanaf 1925 wordt er gewerkt met en aan een ijzersterke filosofie. 'Het vergemakkelijken van alledaagse werkzaamheden'. Zo eenvoudig als het klinkt, is het ook. Gereedschappen van Festool zorgen ervoor dat iedereen van elke klus iets moois kan maken. Het merk staat al decennia voor kwaliteit en uitstekende service! Wie zoekt naar ijzersterk gereedschap met een uitstekende service, kiest voor Festool gereedschap.

Koop jouw Festool machines bij Mastertools direct online. Voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Neem contact met ons op!

Top 5 Festool gereedschappen

Alle Festool producten staan voor solide kwaliteit en zijn al bijna 100 jaar lang een begrip.

  1. Festool schuurmachine en schuurpapier. Lees hier alles over onze drie favoriete Festool schuurmachines.
  2. De hoogwaardige Festool accu boorhamer
  3. De extreem kleine, lichte en compacte mobiele stofzuiger
  4. Festool afkortzaag en bijbehorende zaagtafels
  5. De Festool sortainer en systainer voor het geordend bewaren van accessoires, verbruiksmaterialen en kleine onderdelen. Wil jij ook een geordende werkplaats? Lees hier onze tips voor opgeruimd werken met Festool.

 

Naast deze top 5 populaire Festool machines hebben we uiteraard nog een ruim aanbod aan ander gereedschap van deze Duitse fabrikant! Van onderdelen tot accu- of elektrisch gereedschap en de Festool reinigingsset: Mastertools heeft het allemaal in haar assortiment. 

Officieel dealer

Festool staat voor betrouwbaarheid en dat zie je terug in de service. Dit beschikt namelijk over een Service All-Inclusive concept, waarbij je profiteert van exclusieve voordelen ten opzichte van andere merken. Als je jouw Festool gereedschap online registreert, biedt de Service All-Inclusive jouw direct een aantal gegarandeerde zekerheden. Daarnaast is Mastertools Festool partner. Bekijk direct alle voordelen.

Wist je trouwens dat je ook de Festool Work-app kunt installeren! Zo ontvang je actuele informatie over jouw Festool bluetooth accu’s, beheer je gemakkelijk jouw garanties en regel je eventuele reparaties rechtstreeks met de fabrikant. Download nu gratis voor Android of iPhone.