Festool

Voor professioneel gereedschap van hoge kwaliteit kies je voor het merk Festool. Al bijna 100 jaar lang is Festool gereedschap een gevestigd begrip. Op Festools krachtige machines kun je keer op keer rekenen, al decennialang! Voor professionele taken of voor hand-en-spandiensten thuis, er is altijd een geschikte Festool machine. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Festool

Mastertools heeft een ruime collectie Festool gereedschap en Festool onderdelen in haar assortiment. Denk daarbij aan de Festool accu boorhamer of decoupeerzaag, maar ook gereedschap als de Festool geleidesystemen. Ook op het gebied van accu gereedschap is Festool een uitstekende keuze. Bekijk ons aanbod!

Gereedschap van Festool kopen?

Het Duitse merk Festool heeft een rijke geschiedenis op het gebied van hoogwaardig gereedschap. Al vanaf 1925 wordt er gewerkt met en aan een ijzersterke filosofie. 'Het vergemakkelijken van alledaagse werkzaamheden'. Zo eenvoudig als het klinkt, is het ook. Gereedschappen van Festool zorgen ervoor dat iedereen van elke klus iets moois kan maken. Festool staat al decennia voor kwaliteit en uitstekende service! Festool levert een breed scala elektrisch gereedschap en Festool accessoires. Festool staat voor Duits vakmanschap in combinatie met jarenlange ervaring op het gebied van gereedschap. Dit zorgt ervoor dat Festool een gerenommeerd gereedschap merk is dat niet mag ontbreken in jouw gereedschapskist.

Wie zoekt naar ijzersterk gereedschap met een uitstekende service, kiest voor Festool gereedschap. Koop jouw Festool machines bij Mastertools direct online. Voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Neem contact met ons op!

Top 5 Festool gereedschappen

Alle Festool producten staan voor solide kwaliteit en zijn al bijna 100 jaar lang een begrip. 

  1. Festool schuurmachine en Festool schuurpapier
  2. De hoogwaardige Festool accu boorhamer
  3. De extreem kleine, lichte en compacte mobiele stofzuiger
  4. Festool afkortzaag
  5. De Festool sortainer voor het geordend bewaren van accessoires, verbruiksmaterialen en kleine onderdelen.

Naast deze top 5 populaire Festool machines hebben we uiteraard nog een ruim aanbod aan ander Festool gereedschap! Van Festool onderdelen tot Festool accu gereedschap of elektrisch gereedschap,: Mastertools heeft het allemaal in haar assortiment. 

Officieel dealer

Festool staat voor betrouwbaarheid en dat zie je terug in de Festool service. Festool heeft een Service All-Inclusive concept, waarbij je profiteert van exclusieve voordelen ten opzichte van andere merken. Als je jouw Festool gereedschap online registreert, biedt de Festool Service All-Inclusive jouw direct een aantal gegarandeerde zekerheden. Daarnaast is Mastertools Festool partner. Bekijk direct alle voordelen.

Daarnaast kun je de Festool Work-app installeren! Zo ontvang je actuele informatie over jouw Festool bluetooth accu’s, beheer je gemakkelijk jouw garanties en regel je eventuele reparaties rechtstreeks met Festool. Download nu gratis voor Android of iPhone.