DeWALT

DeWALT is de marktleider op het gebied van elektrisch gereedschap in Noord-Amerika en is van alle markten thuis. DeWALT heeft voor elke klus een passende oplossing. Of het nu gaat om zagen, boren, breken, schroeven, schaven of meten: er is altijd wel een geschikte machine of product te vinden binnen het assortiment van DeWALT. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment DeWALT

Zowel de ervaren vakman, beginnende of gevorderde klusser kan terecht bij DeWALT voor een machine of apparaat die past bij de gebruiker en klus. Bestel jouw DeWALT gereedschap gemakkelijk online bij Mastertools

Officiële dealer

Mastertools is officieel dealer van DeWALT sinds 2008. Met trots voeren we dan ook het dealer logo. Als je DeWALT gereedschap bij ons aanschaft profiteer je direct van alle voordelen en service welke behoren bij een officiële dealer. Meer weten over dit partnership? Lees meer over de voordelen!

DeWALT gereedschap kopen?

Het bedrijf werd in 1924 opgericht door de heer DeWalt, tevens de uitvinder van de afkortzaag. Tijdens zijn werk in fabrieken installeerde hij machines om de hoge arbeidskosten te drukken. In 1992 lanceert deWALT zijn eerste assortiment portable elektrisch gereedschap en accessoires. Na de fusering met het Duitse merk ELU, werd in 2011 het assortiment verder uitgebreid. 

Top 5 DeWALT gereedschappen

DeWALT heeft kwalitatief uitstekende producten. Onderstaand vind je de top 5 producten van DeWALT.

  1. De uitgebreide accu combiset
  2. DeWALT zaagtafel met verrijdbaar onderstel
  3. De innovatieve accu schroefboormachine
  4. De universele cirkelzaag
  5. De zelfnivellerende kruislijnlaser inclusief statief

Op zoek naar een ander item van DeWALT? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Bestel jouw items van DeWALT gemakkelijk en snel bij Mastertools.