Milwaukee

Milwaukee gereedschap is krachtig, betrouwbaar en innovatief. De machines van het merk Milwaukee zijn echte power tools die de klus keer op keer voor je klaren. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardig Milwaukee accu gereedschapMilwaukee elektrisch gereedschap of Milwaukee accessoires: bij Mastertools ben je aan het juiste adres. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Milwaukee

Bekijk direct ons uitgebreide assortiment van het merk Milwaukee! Voor 22:00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis, mits voorradig. Gratis verzending vanaf €45,-

Milwaukee gereedschap kopen?

Milwaukee produceert kwalitatief hoogwaardig gereedschap om de klus beter, sneller en veiliger te klaren. Milwaukee’s slogan ‘Heavy Duty’ is meer dan alleen een slogan. 

Al sinds 1924 produceert het Amerikaanse merk Milwaukee gereedschap van de bovenste plank. Milwaukee is wat ons betreft een oer-merk op het gebied van professioneel gereedschap. Het innovatieve merk was namelijk 's werelds eerste die de lichtgewicht elektrische boormachine introduceerde, de ‘Hole-Shooter’.

Een Milwaukee tool is niet zomaar gereedschap, maar echt ontworpen om iedere klus beter, sneller, veiliger én betrouwbaarder te klaren. Milwaukee is vandaag de dag gespecialiseerd in krachtig en robuust accu gereedschap, maar hun elektrische gereedschap is minstens even goed.

Milwaukee producten stellen niet teleur en presteren iedere keer weer. Of je nu een gevorderde doe-het-zelver bent of een professional: met Milwaukee haal je gegarandeerd gereedschap van de allerhoogste kwaliteit in huis.

Top 5 producten van Milwaukee

De ‘Heavy duty’ producten van Milwaukee stellen nooit teleur. Ontdek onze top 5 producten van Milwaukee.

  1. De accu afkortmachine
  2. Het uitgebreide accu powerpack van Milwaukee
  3. De krachtige reciprozaagmachine
  4. De compacte handfreesmachine
  5. De Milwaukee combihamer

Bestel jouw Milwaukee gereedschap gemakkelijk en snel bij Mastertools! Gratis verzending van jouw gereedschap vanaf €45,-.