Bosch Professional

Bosch Professional is professioneel gereedschap voor de zware werkzaamheden dat keer op keer hoge prestaties levert... Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Bosch Professional

Bosch Professional gereedschap is doelgericht en robuust, ideaal voor de grootschalige projecten. Het zijn echte krachtpatsers, geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Met Bosch Professional kies je voor het juiste gereedschap om de klus mee te klaren. Voor elk probleem een oplossing! Bosch Professional loopt voorop op het gebied van accu gereedschap. De Bosch accuboormachine is een echte staple piece in de gereedschapskoffer van de ervaren vakman. Ook voor kwalitatief sterke losse accu’s en oplaadapparaten is Bosch Professional jouw merk. Op zoek naar gereedschap zonder accu’s? Bosch elektrisch gereedschap is al net zo duurzaam en krachtig. Van Bosch schuurmachines tot Bosch decoupeerzagen; ze behoren tot de beste op de markt.

Top 5 Bosch producten

Sommige machines van Bosch Professional zijn uitgegroeid tot echte klassiekers. Tot het populairste Bosch Professional gereedschap behoort zonder twijfel:

  1. De voordelige accu combiset van Bosch
  2. De accu schuurmachine in L-boxx, inclusief schuurpapier
  3. De uitgebreide en stevige Bosch zaagtafel
  4. Bosch afkortzaag
  5. De professionele boorhamer van Bosch

Bestel deze producten of ander gereedschap van Bosch gemakkelijk bij Mastertools. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis, mits voorradig.