IJzerwaren

Voor diverse werkzaamheden of projecten in én rondom jouw woning of bedrijf ontkom je niet aan het gebruik van ijzerwaren... Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment IJzerwaren

IJzerwaren zijn nodig voor het bevestigen van uiteenlopende materialen en om verschillende materialen samen te voegen.

Diverse materialen ijzerwaren

IJzerwaren bevat, zoals de naam het al zegt, vrijwel alle materialen die gemaakt zijn van ijzer en staal. Daaronder vallen uiteraard nog diverse varianten aangezien bovenstaande materialen gecoat, verzinkt of RVS afgewerkt kunnen zijn. IJzerwaren die gecoat zijn, zoals gefosfateerde schroeven, zijn enorm sterk doordat de coating goed weerbaar is tegen diverse invloeden. Hierdoor worden deze schroeven veel gebruikt voor de bevestiging van gipsplaten aangezien deze bestand zijn tegen kalk en vocht. Roestvast staal (rvs) is erg duurzaam en met name geschikt voor gebruik buitenshuis. Rvs ijzerwaar bevat namelijk een ‘laagje’ wat maakt dat dit materiaal grotendeels corrosiebestendig is. Het is echter niet zo dat rvs nooit kan gaan roesten. Verzinkte schroeven zijn sterker dan rvs schroeven maar de kans bestaat echter wel dat deze snel kunnen gaan roesten.

Grote en kleine IJzerwaren kopen 

Mastertools.nl beschikt over een compleet assortiment grote en kleine ijzerwaren. IJzerwaren kun je voor van alles gebruiken. Denk aan het in elkaar zetten van meubels, de constructie van een tuinhuisje of het ophangen van een lamp. Dit betreft allemaal werkzaamheden waarvoor verschillende materialen op of aan elkaar bevestigd moeten worden. Alle ijzerwaren die wij aanbieden hebben hun eigen gebruiksmogelijkheden.

Voor elke klus het juiste ijzerwaar

IJzerwaren bestaat voor een groot gedeelte uit bevestigingsmateriaal voor onder andere meubelbewerking en/of constructieve toepassingen. Bevestigingsmateriaal heb je nodig voor het bevestigen van licht tot zwaar materiaal. Elke materiaalsoort vraagt om ander gereedschap. Zo bieden wij gipsplaatschroeven aan voor de bevestiging van gipsplaten tegen een houten- of stalen constructie. Voor hout op houtconstructies raden wij onze spaanplaatschroeven aan. Gebruik je voor een verbinding bijvoorbeeld bouten en moeren, dan kun je er door middel van een sluitring voor zorgen dat de constructie niet beschadigt.

Op deze manier wordt de constructie netjes en professioneel afgewerkt. Elk project vereist divers ijzerwaar.

IJzerwaren online kopen bij de grootste aanbieder in gereedschap: Mastertools!

De aanschaf van IJzerwaren doe je eenvoudig en snel via Mastertools.nl. De onlinespecialist in hoogwaardig gereedschap waaronder ijzerwaren. Door de verschillende subcategorieën heb je een handig overzicht van de verschillende soorten ijzerwaren. Wij bieden moeren, pluggen, nagels, nieten, spijkers, ankers, ringen, bouten en uiteraard schroeven aan. Binnen deze diverse soorten ijzerwaren beschikken wij over een ruim aanbod aan producten. Ook bieden wij divers bevestigingsgereedschap aan.

Door onze snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding hoef je niets anders te doen dan jouw bestelling te plaatsen en ons de rest te laten doen. Wij beschikken over een overzichtelijk assortiment aan ijzerwaren zodat je voor al jouw werkzaamheden de juiste artikelen kunt vinden. Ook kun je bij ons terecht voor uw hang en sluitwerk. Wij zijn een online gereedschapswinkel die graag met je meedenkt en waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Mocht je toch vragen hebben? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

schroef