Handgereedschap

Niet voor iedere klus loont het de moeite om zwaar gereedschap tevoorschijn te halen... Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Handgereedschap

Er zijn talloze kleine werkzaamheden in en rondom het huis die veel sneller geklaard zijn met goed handgereedschap. Handgereedschap is namelijk gelijk gebruiksklaar en vaak een stuk handzamer. Voor het meest complete assortiment handgereedschap kies je voor Mastertools.nl, dé online gereedschapwinkel. Als je jouw handgereedschap op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, kan je er morgen al mee aan de slag.

Ons uitgebreide assortiment van allerlei soorten handgereedschap

Bij Mastertools vind je werkelijk iedere soort handgereedschap. We hebben verschillende categorieën, zoals de handzaag, hamer en beitel producten, maar ook vijlen, tangen en scharen. De producten binnen deze categorieën zijn ook weer onder te verdelen in verschillende types handgereedschap. Een moersleutel is immers geen steeksleutel! In deze categorieën vind je daarom onze verschillende types handgereedschap, zoals een waterpas, waterpomptang of handzaag.

Op zoek naar een specifiek handgereedschap, bijvoorbeeld een koevoet, en ziet je het niet bij direct bij tussen onze categorieën staan? In de zoekbalk bovenaan kun je eenvoudig intypen waar je naar zoekt, en wij laten jou zien wat we in huis hebben! Mastertools verkoopt alleen handgereedschap van kwalitatieve topmerken. Ook voor Makita handgereedschap of Bosch gereedschap ben je bij ons daarom aan het juiste adres!

Het gemak van een gereedschapset

Een enkele schroevendraaier hier, een losse steeksleutel daar... Gaandeweg heb je waarschijnlijk al heel wat handgereedschap verzameld, maar je zult altijd zien dat je nét die maat mist die je nodig bent. Van sommige soorten handgereedschap is het handig om alle maten in één keer in huis te hebben. Daarom koop je bij Mastertools ook jouw complete gereedschapset. Een volledige schroevendraaierset, steeksleutelset of dopsleutelset of doppenset maken het klussen namelijk wel zo makkelijk!

De voordelen van goed handgereedschap

  • Snelheid - Je hoeft geen voorbereidingen te treffen voordat je aan de slag kunt.
  • Handzaam - Handgereedschap is vaak eenvoudiger te hanteren dan elektrisch gereedschap of accugereedschap en neemt relatief weinig ruimte in beslag. Zo houd je ook lekker veel ruimte over in jouw gereedschapskoffer.
  • Betrouwbaar - De eenvoud is ook direct de kracht. Handgereedschap zal namelijk lang mee gaan. Iedere klusser of professional heeft wel een stuk gereedschap dat al een heel leven in de gereedschapskist zit.

Handgereedschap kopen bij Mastertools

Wie goed handgereedschap nodig heeft, koopt bij Mastertools. Bij ons profiteer je van supersnelle levering. Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis. Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mailtje. Wij zijn de gereedschapswinkel met de beste klantenservice, en zorgen ervoor dat je binnen kantooruren snel een antwoord hebt!