(VERLOPEN) Combi deal: Panasonic Accu met enorme korting!

(VERLOPEN) Combi deal: Panasonic Accu met enorme korting!

Deze actie is beëindigd

Vanaf vandaag geeft Mastertools bij elke (geselecteerde) 18V Panasonic machine ruim 70% korting op de aanschaf van een originele 18V Panasonic accu! U kunt 1 Panasonic 18V accu met korting per machine bestellen. Zo kunt u dus relatief voordelig een complete set Panasonic accu gereedschap aanschaffen. Het enige waar u wellicht om moet denken is een acculader wanneer u een basic body variant aanschaft met de voordelige accu. Klik hier om de Panasonic laders te vinden. De actie loopt zo lang de voorraad strekt, en op=op! Bestel dus vandaag die Panasonic accu machine en profiteer!

De combinatie aanbieding vindt u onderaan de pagina van een deelnemend artikel. U kunt ook op link klikken in de getoonde banner boven de productbeschrijving.

Bekijk hier het Panasonic accu gereedschap assortiment

Enkele beperkingen

De actie geldt uitsluitend voor geselecteerde machines. Elke deelnemende machine is gemarkeerd met een label en een verwijzing naar deze pagina.
Een combiset geldt als 1 machine en bij een Panasonic combiset kunt u 1 (één) 18V accu mee bestellen voor 25,- euro.
Een complete set met accu's en lader geldt als 1 (één) machine en u kunt 1 (één) accu mee bestellen voor 25,- euro.
Bij een basic body (een 18V machine zonder accu's en lader) kunt u 1 (één) accu mee bestellen voor 30,-
De korting kan niet worden verrekend op iets anders dan de 18V Panasonic accu.

Meer afleiding

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties