Mijn account - FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Mastertools?

Je kunt een persoonlijk account bij Mastertools aanmaken door rechtsboven de navigatiebalk te klikken op Inloggen / Registreren. Vervolgens kun je onder Nieuw bij Mastertools je naam, e-mail en wachtwoord invullen. Hierna zul je een e-mail van ons ontvangen met een link waarop je moet klikken om je account te bevestigen. Heb je dit gedaan? Dan is je account geactiveerd waardoor je altijd toegang hebt tot je gegevens, bestellingen, facturen en adressen.

Geen account bevestigingsmail van ons ontvangen?
Bekijk je spam inbox. Het is mogelijk dat de e-mail in dit mapje is terechtgekomen waardoor je hem niet gelijk kunt zien. Is de e-mail ook daar niet binnengekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord van je Mastertools account vergeten? Dat kan gebeuren. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen kun je op het inlogscherm klikken op ‘wachtwoord vergeten?’ en vul je het e-mailadres in van jouw Mastertools account. Vervolgens sturen wij je een link via de mail toe om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Facturen kun je gemakkelijk inzien in je persoonlijke Mastertools account. Evenals je bestelhistorie. Wanneer je inlogt in je persoonlijke account vind je in het linker menu het kopje: Mijn facturen. Ben je al ingelogd? Door rechtsboven op je naam te klikken kom je in je accountoverzicht terecht. Onder het kopje Mijn facturen krijg je een overzicht van al je facturen te zien.

Heb je nog geen persoonlijk account? Dan kun je die gemakkelijk aanmaken door je te registreren. Onder het kopje "Hoe maak ik een account aan bij Mastertools?" leggen we je precies uit hoe dit werkt. Dit kan je bovenaan deze pagina vinden.