Mijn account - FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Mastertools?

Mastertools maakt gebruik van een account op basis van een inlogcode die per mail aan je wordt toegestuurd.
Het maken van een account is dus niet meer van toepassing. Door in te loggen en je e-mailadres in te voeren wordt automatisch een account aangemaakt of wordt er in ons systeem gekeken of er al een account is.

In het geval er geen emailadres/account bekend is zal deze aangemaakt worden door ons systeem, hiervoor hoef jij niks te doen.
Wanneer je al vaker hebt besteld bij Mastertools en al een account hebt dan zal deze herkend worden.

In beide gevallen zal er dan een mail worden gestuurd naar het ingevoerde e-mailadres met een 6-cijferige code. Vul deze in het daarvoor bestemde veld in en je bent ingelogd!

Het voordeel van deze manier van inloggen is dat je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden.

Geen mail met je inlogcode ontvangen?
Bekijk je spam inbox. Het is mogelijk dat de e-mail in dit mapje is terechtgekomen waardoor je hem niet gelijk kunt zien.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord van je Mastertools account vergeten? Dat kan gebeuren. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen kun je op het inlogscherm klikken op ‘wachtwoord vergeten?’ en vul je het e-mailadres in van jouw Mastertools account. Vervolgens sturen wij je een link via de mail toe om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Wanneer wij jouw bestelling hebben ingepakt en klaar hebben staan voor verzending, sturen wij jou de factuur per mail.

Heb je geen factuur ontvangen? Dan is de kans groot dat het e-mailadres niet correct is ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. Neem in dat geval dan contact op met onze klantenservice, zij zullen het e-mailadres aanpassen en de factuur opnieuw naar je versturen.

Is er een fout gemaakt bij het invoeren van het factuuradres? Dan kan onze klantenservice dit nog wijzigen zolang de bestelling nog niet is ingepakt. Zodra de bestelling is ingepakt, is het helaas niet meer mogelijk om het factuuradres nog aan te passen. Let tijdens het invullen van je gegevens dus goed op of je deze wel juist hebt ingevuld.