SALE! tot 70% korting Op = Op! >>Bekijk alle deals!

Mijn account - FAQ

Hoe maak ik een account aan bij Mastertools?

Je kunt een persoonlijk account bij Mastertools aanmaken door rechtsboven de navigatiebalk te klikken op Inloggen / Registreren. Vervolgens kun je onder Nieuw bij Mastertools je naam, e-mail en wachtwoord invullen. Hierna zul je een e-mail van ons ontvangen met een link waarop je moet klikken om je account te bevestigen. Heb je dit gedaan? Dan is je account geactiveerd waardoor je altijd toegang hebt tot je gegevens, bestellingen, facturen en adressen.

Geen account bevestigingsmail van ons ontvangen?
Bekijk je spam inbox. Het is mogelijk dat de e-mail in dit mapje is terechtgekomen waardoor je hem niet gelijk kunt zien. Is de e-mail ook daar niet binnengekomen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.


Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ben je het wachtwoord van je Mastertools account vergeten? Dat kan gebeuren. Om een nieuw wachtwoord aan te vragen kun je op het inlogscherm klikken op ‘wachtwoord vergeten?’ en vul je het e-mailadres in van jouw Mastertools account. Vervolgens sturen wij je een link via de mail toe om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waar kan ik mijn factuur vinden?

Wanneer wij jouw bestelling hebben ingepakt en klaar hebben staan voor verzending, sturen wij jou de factuur per mail.

Heb je geen factuur ontvangen? Dan is de kans groot dat het e-mailadres niet correct is ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. Neem in dat geval dan contact op met onze klantenservice, zij zullen het e-mailadres aanpassen en de factuur opnieuw naar je versturen.

Is er een fout gemaakt bij het invoeren van het factuuradres? Dan kan onze klantenservice dit nog wijzigen zolang de bestelling nog niet is ingepakt. Zodra de bestelling is ingepakt, is het helaas niet meer mogelijk om het factuuradres nog aan te passen. Let tijdens het invullen van je gegevens dus goed op of je deze wel juist hebt ingevuld.