SALE! tot 70% korting Op = Op! >>Bekijk alle deals!

Btw-vrij bestellen bij Mastertools.nl

Voor bestellen vanuit België gelden dezelfde voorwaarden als voor bestellen vanuit Nederland. Wel kan er een iets langere levertijd ontstaan voor een Belgisch afleveradres, maar dit is niet gebruikelijk. Doorgaans worden zendingen naar België gewoon geleverd zoals aangegeven bij het product.

Wanneer wordt btw verrekend?
Voor bestellingen die geleverd worden buiten Nederland (maar binnen de EU) geldt dat de btw verlegd kan worden. Hiervoor dient een geldig btw-nummer te worden ingevuld bij het afrekenen van de bestelling. Ben je niet zeker of jouw btw-nummer geschikt is? Via het VIES van de Europese Commissie kun je dit gemakkelijk controleren.
De btw kan alleen verrekend worden wanneer de bestelling zakelijk wordt gedaan en er een geldig btw-nummer wordt ingevoerd. De btw wordt dan automatisch verrekend.

Voorwaarden voor btw-vrij afrekenen

  1. Je beschikt over een geldig buitenlands btw-nummer.
  2. Het bezorgadres bevindt zich niet in Nederland.
  3. Vul tijdens het afronden van de bestelling het btw-nummer in, het laatste veld van het bezorgadres.
  4. Let op dat het btw-nummer juist wordt ingevoerd: BE012345678
  5. Als het btw-nummer juist is, kun je afrekenen zonder btw.

Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de juiste gegevens. Als de btw niet wordt geschrapt, neem dan contact op met onze klantenservice. Achteraf verrekenen van btw is niet mogelijk, controleer de ingevoerde gegevens dus goed vóór het afrekenen.

Btw vrij betalen bij Mastertools.nl