Btw-vrij bestellen bij Mastertools.nl

Bestellen vanuit België en Duitsland

Voor bestellen vanuit België en Duitsland is het noodzakelijk in te loggen bij Mastertools. Dit wordt gedaan met een verificatiemail, een wachtwoord onthouden is dus niet meer nodig!

Ik wil btw-vrij afrekenen, hoe doe ik dat?

Het onderstaande formulier moet worden ingevuld, jouw gegevens worden gecontroleerd door een medewerker van Mastertools.

Zijn alle gegevens correct, dan wordt er een account voor je aangemaakt.

Vervolgens zullen we jou via de mail op de hoogte stellen. Vanaf dat moment kan je met het opgegeven e-mailadres inloggen en btw-vrij bestellen.

Ik heb al een account bij Mastertools, moet ik het formulier ook invullen?

Als je al een account bij Mastertools hebt dan kan je controleren of je btw-vrij kan bestellen door een artikel in je winkelwagen te doen en door te gaan naar de “informatie” stap.

Staat onder het totaal nog dat er btw in rekening wordt gebracht, dan is je account nog niet vrijgesteld van btw.

In dit geval moet je het formulier invullen, we kunnen je huidige account omzetten zodat je alsnog btw-vrij kan bestellen en je eerder bestelde orders nog kan blijven zien. Let wel op dat je hetzelfde mailadres doorgeeft in het formulier als waarmee je inlogt.

Moet ik voor elke bestelling het formulier invullen?

Nee, wanneer je account is aangemaakt of bijgewerkt door een medewerker van Mastertools zal jouw account altijd vrijgesteld zijn van btw. Het is wel noodzakelijk dat je hiervoor inlogt.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

We vragen gegevens die noodzakelijk zijn om een account aan te maken samen met je bedrijfsnaam en btw-nummer. We vragen niet meer dan de noodzakelijke gegevens, deze gegevens worden door Mastertools gecontroleerd en ingevoerd in ons systeem.

Het aanvraagformulier wordt als een mail naar Mastertools gestuurd, we kunnen bij eventuele vragen of opmerkingen daardoor reageren op het ingevulde formulier.

We zullen jouw gegevens nooit verkopen, verhuren of delen met derden voor marketingdoeleinden zonder jouw uitdrukkelijke toestemming. We nemen de nodige technische en organisatorische maatregelen om de veiligheid van jouw persoonlijke gegevens te waarborgen en deze te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of openbaarmaking.

Aanmaken account

Mastertools maakt gebruik van een account op basis van een inlogcode die per mail aan je wordt toegestuurd.

Het maken van een account is dus niet meer van toepassing. Door in te loggen en je e-mailadres in te voeren wordt automatisch een account aangemaakt of wordt er in ons systeem gekeken of er al een account is.

In het geval er geen e-mailadres/account bekend is zal deze aangemaakt worden door ons systeem, hiervoor hoef jij niks te doen.

Wanneer je al vaker hebt besteld bij Mastertools en al een account hebt dan zal deze herkend worden.

In beide gevallen zal er dan een mail worden gestuurd naar het ingevoerde e-mailadres met een 6-cijferige code. Vul deze in het daarvoor bestemde veld in en je bent ingelogd!

Het voordeel van deze manier van inloggen is dat je geen wachtwoord meer hoeft te onthouden.