Over Mastertools

Welkom bij MAstertools.nlMastertools is een familiebedrijf dat zich sinds 2008 heeft gespecialiseerd in de levering van hoogwaardig elektrisch gereedschap. In eerste instantie vooral aan regionale ondernemers, zzp'ers en fanatieke klussers. De webshop volgde door de grote vraag snel en in 2009 zag de online winkel mastertools.nl het licht. Mastertools is tot op de dag van vandaag nog steeds in handen van de familie en het bedrijf kenmerkt zich door een persoonlijke en flexibele benadering. Doordat wij groot kunnen inkopen en door onze relatief lage kosten, bieden wij u scherpe prijzen. Hierdoor is Mastertools inmiddels één van de grootste online aanbieders van professioneel elektrisch en accu gereedschap. Van de door ons aangeboden merken leveren wij het complete assortiment.

Levering en betaling

Wij leveren onze orders via PostNL. In uitzonderlijke gevallen, wanneer item te groot en/of te zwaar is, wordt gebruik gemaakt van Portena (speciaal transport). Dit staat aangegeven bij het product. Bestellingen die voor 22:00 uur worden geplaatst (m.u.v. zondag) worden diezelfde dag verzonden. Betalen kan middels iDEAL, PayPal, creditcard, Riverty, MisterCash/Bancontact, Giropay, Sofort en overschrijving. De kosten voor de betaalmogelijkheden verschillen, dit wordt getoond tijdens het afrekenen. U kunt zelf de voor u meest geschikte methode kiezen en betaalt hierdoor niet te veel.

Garantie en reparatie

Voor alle door ons geleverde producten geldt de wettelijke garantie en wij fungeren als uw aanspreekpunt in het geval van een garantieclaim. Wij zullen de claim voor u afhandelen, meestal in samenwerking met de fabrikant. Naast deze wettelijke garantie geldt voor veel merken een uitgebreide garantie die wordt aangeboden door de fabrikant. Voor alle aankopen geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment van ontvangst. Mocht u zich binnen deze termijn bedenken dan mag het product zonder opgave van reden naar ons worden geretourneerd. Houd er rekening mee dat voor volledige terugbetaling het product nog ongebruikt is en in nieuwstaat moet verkeren.

Het bestelproces volgen

Mastertools order pickingWij houden u via email op de hoogte van het verloop van het bestelproces en eventuele naleveringen. Dus als uw betaling is binnengekomen, als uw order wordt verstuurd of als er sprake is van een levertijd, krijgt u hierover een email.