Duurzaamheid

Duurzaamheid

Mastertools staat voor een betere wereld en hieraan leveren wij graag een actieve bijdrage. Het doel is om de wereld op een goede en verantwoorde manier door te geven aan de volgende generatie. Om dit te bereiken verduurzamen we onze bedrijfsvoering, werkgeverschap en dienstverlening. Het doel van Mastertools is om in 2030 een 100% duurzame organisatie te zijn.

Duurzaam ondernemen

Voor Mastertools betekent de term "duurzaam ondernemen" het zo min als mogelijk belasten van het milieu en de directe omgeving. Ook is het op een juiste manier benutten van de talenten van onze mensen een belangrijke factor. Wij willen hierin vooroplopen en verder gaan dan wettelijk van ons wordt geëist.

Wij streven ernaar om de drie P's (People, Planet, Profit) zoveel als mogelijk in harmonie te laten werken. Zo investeren wij in het geluk en welzijn van onze medewerkers, om hen zo lang als mogelijk aan ons te binden en stabiliteit te geven. Daarnaast willen wij onze carbon footprint zo laag als mogelijk houden en in 2030 CO₂-neutraal opereren.

Mastertools' doelen voor een betere wereld

CO₂-neutraal

Duurzaam verpakken

Duurzame logistiek

Duurzame producten

Baanzekerheid

Welzijn medewerkers

Zero waste

Duurzame keten