(VERLOPEN) Festool 18V: Korting of accu!

(VERLOPEN) Festool 18V: Korting of accu!

Deze actie is beeindigd
Vanaf vandaag geeft Mastertools op elke (geselecteerde) 18V Festool machine een fikse korting of een originele 18V Festool Bluetooth accu cadeau! Zo kunt u dus relatief voordelig een complete set Festool accu gereedschap aanschaffen. Het enige waar u wellicht om moet denken is een acculader wanneer u een Basic variant aanschaft met de accu. Klik hier om de Festool laders te vinden. De actie loopt zo lang de voorraad strekt, en op=op! Bestel dus vandaag die Festool accu machine en profiteer van directe korting of een extra 18V Bluetooth accu!

De prijzen van de geselecteerde 18V machines zijn in prijs verlaagd, wanneer u geen korting wenst kunt u er voor kiezen de 18V Bluetooth accu er bij te nemen tegen de standaard lage Mastertools prijs.

De combinatie aanbieding vindt u onderaan de pagina van een deelnemend artikel. U kunt ook op link klikken in de getoonde banner boven de productbeschrijving.

Meer afleiding

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties