Top 8: beste ladders, trappen en toebehoren

Top 8: beste ladders, trappen en toebehoren

Wil je op hoogte werken, dan is een trap of ladder natuurlijk onmisbaar. In deze top 8 zie je onze best verkochte en best beoordeelde ladders en toebehoren. Ben je op zoek naar een specifieke toepassing of werkhoogte?

Brennenstuhl Dubbele trapladder 2x4 sporten - 0,82m

Brennenstuhl Dubbele trapladder 2x4 sporten - 0,82m

In de categorie ‘laag’ hebben wij de Brennenstuhl dubbele trapladder als bestseller. Met zijn 2x4 sporten en een hoogte van 0,82 meter is dit een handzame hulp voor in en om het huis, maar staat hij ook zijn mannetje voor de professionele klusser. De algemene bevinding van de klanten die de Brennenstuhl trapladder in bezit hebben is dat de trap erg comfortabel werkt. Dit dankzij de geprofileerde brede treden en het relatief grote oppervlak bovenop.
Meer weten? Bekijk hier de Brennenstuhl dubbele trapladder.

Waku professionele uitschuifbare vouwladder model II - 4x5 treden - 1,57 - 5,30 meter

Telescoopladder vouwladder 4x5 treden - 1413800102

Als het gaat om om professionele vouwladders, is Waku een vaak geziene naam. Hun modellen zijn als enige door de TNO getest tot een belasting van 350kg. Daarnaast voldoet de vouwladder aan NEN 2484 / EN 131 norm. Dat is ook de reden dat wij deze Waku vouwladder dan ook graag in het assortiment hebben. Stabiel, relatief compact maar met name flexibel. Dankzij het scharnieren middendeel en de hoogteverstelling per trede is deze Waku van een dubbele openstaande ladder - die begint bij 1,57 meter - snel om te bouwen naar een enkele ladder van maximaal 5,30 meter! De Waku uitschuifbare vouwladder komt met 5 jaar garantie.
Bekijk hier de Waku Telescoopladder/vouwladder

Telesteps Combi Line telescoopladder - 2,3m

Combi Line Telescoop Ladder 2,3m 60623-501

De meest comfortabele ladder op de markt. Door professionals zelf ontwikkeld. Op zoek naar een compacte leunende én vrijstaande ladder? Dan zal de Telesteps Combi Line je zeker weten blij maken. Deze zogeheten combinatie ladder van Telesteps heeft een lengte van tussen de 0,78 en 2,30 meter, waarmee je een maximale werkhoogte van circa 3,5 meter kunt realiseren. Met zijn eigen gewicht van 15 kilogram, draaglast van 150 kilogram en EN131 en SP(RISE) certificering, is zowel handzaamheid als veiligheid gegarandeerd. Andere eigenschappen die Telesteps combi line tot een gewild werkmaatje maken zijn de brede antislip veiligheidstreden en zijn ingeklapte formaat van 0,71 x 0,69 meter. Past in elke auto!
Meer weten? Bekijk hier de Telesteps Combi Line Telescoop Ladder

Telesteps Solid Line Platform (0,5-0,88 m)

Solid Line Platform 61209-101

Een ander veelgeprezen product is het Telesteps Solid Line platform. Met zijn draaglast tot 150 kilogram en EN 131 en SP (RISE) certificering is het Solid Line platform ontworpen voor zware werkomgevingen. Ideaal voor als je langere tijd in dezelfde ruimte staat te werken. Dankzij de drie verstelbare sporten kan je het werkblad instellen op werkhoogtes van 50, 68 en 88 centimeter. Zo kan je een comfortabele werkhoogte tot circa 2,6 meter realiseren. Zoals we van Telesteps gewend zijn is het geheel in een handomdraai in te klappen tot een compact pakket wat is voorzien van ingebouwd draagbeugels.
Geïnteresseerd? Bekijk hier het Telesteps Solid Line Platform

Telesteps ECO Line telescoopladder - 3,8 m

ECO Line Telescoop Ladder 3.8m met stabilisatie balk 20138-601

De vriend voor jouw woning! Onderhoud aan je huis plegen? De Telesteps ECO line telescoopladder is populair onder de huiseigenaren en doe-het-zelvers. Met zijn twaalf sporten sta je altijd op de juiste hoogte. De lengte kan je namelijk instellen tussen de 0,93 meter en 3,8 meter; daarmee is een maximale werkhoogte van ongeveer 4,7 meter te behalen. Dat zijn veel ladders in één ladder! Een andere veelgeprezen functie van de Telesteps ECO line is het elegante luchtdempings systeem. De ladder is daarmee veilig en gecontroleerd in te klappen. Daarnaast is ook deze Telesteps uitstekend op te bergen (0,93 x 0,91 meter) en mee te nemen (13,9 kilogram).
Meer weten? Bekijk hier de Telesteps ECO Line Telescoop Ladder (3.8m)

Accessoires voor ladders

Little Jumbo Safeclamp ladderklemmen

Little Jumbo Safeclamp ladderklemmen - 1299065060

Meer bezig met het echte vakwerk, en minder met de randzaken? Neem dan deze Little Jumbo ladderklemmen: hier bevestig je tot vijf keer sneller ladders op je imperiaal. Zo vervoer je jouw ladder(s) altijd in een handomdraai veilig en verantwoord. Deze set ladderklemmen zorgt dankzij de one-touch vergrendeling voor een snelle en veilige bevestiging. Een graag geziene extra zijn de geïntegreerde sloten: zo zal er niemand ongevraagd met jouw ladders vandoor gaan. Meer weten? Bekijk hier de Little Jumbo Safeclamp ladderklemmen.

Draagtas voor de Telesteps Prime, Classico en Eco Line

Blijvend genieten van jouw Telesteps ladder? Deze robuuste Telesteps draagtas dan zeker niet vergeten! Gemakkelijk te dragen over de schouder. Deze vervoert en beschermt al jouw Telesteps Prime, Classica en Eco Line trappen.
Meer informatie? Bekijk hier de Telesteps Draagtas voor de Prime, Classico en Eco Line

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties