I.v.m. drukte bij onze vervoerders kan jouw bestelling vertraging oplopen.

Airpress

Airpress is een Nederlands merk, begonnen in Friesland, die nu opereert in heel Europa en bekend staat om het leveren van de beste persluchtkwaliteit voor jouw luchtgereedschap. Naast schroefcompressoren bevat het Airpress assortiment ook kwalitatieve olievrije compressoren, mini compressoren, mobiele compressoren, staande compressoren en meer! Bovendien kun je voor Airpress pneumatische gereedschappen en compressor toebehoren zoals een perslucht koppeling of luchtslang bij Mastertools terecht. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Airpress

Airpress gereedschap

In 1956 ontwikkelden vader en zoon de Vries hun eerste zuigercompressor. Vanwege het grote succes begonnen ze hierop volgend met een eerste K-serie luchtcompressoren. Op dit moment verkoopt Airpress door heel Europa, via een groot dealernetwerk, compressoren en luchtgereedschap. 

Airpress' missie is om aan de hoogste eisen en de beste prijs/kwaliteit verhouding van luchtgereedschappen te voldoen. Daarnaast spelen duurzaamheid en veiligheid bij Airpress gereedschap een grote rol.

Officieel dealer

Mastertools is officieel dealer van Airpress. Daarom profiteer je als klant direct van alle voordelen en services die horen bij een officieel dealer. 

Airpress luchtgereedschap

Met een schroefcompressor drijf je luchtgereedschap aan. Door de luchtdruk kan het luchtgereedschap in werking worden gezet. Denk wel goed om het aantal bars dat nodig is om het gereedschap aan te drijven voor optimale werking. 

Voor zowel de hobby klusser, meubelmaker, autogarage of werkplaats is luchtgereedschap goed te gebruiken. Het luchtgereedschap is makkelijk te bedienen, licht in gewicht maar levert een grote werkkracht.

Een compressor kopen? Mastertools.nl

Dan is een Airpress compressor een goede keus. In compressoren en schroefcompressoren is Airpress de specialist. Ze zijn de beste in persluchtkwaliteit die vaak leidt tot een besparing van wel 20-30% op energie met Airpress installaties. Voor een volledig en robuust persluchtsysteem kun je een kijkje nemen is ons assortiment. Heb je advies nodig over de juiste compressor voor jouw klus? Neem contact op met onze deskundige klantenservice, ze adviseren je graag!