Brennenstuhl

Voor professioneel gereedschap van hoge kwaliteit kies je voor het merk Brennenstuhl. Wij hebben bij Mastertools onder andere kabelhaspelsverlichting en verlengkabels in het assortiment. Bestel vandaag nog je Brennenstuhl gereedschap bij Mastertools.nl. Gratis verzending vanaf € 50,-. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Brennenstuhl

Brennenstuhl is een Duits familiebedrijf dat al ruim 60 jaar actief in de markt van lichttechniek en elektra. Het merk staat voor kwaliteit en innovatie. Vanuit Tübingen leveren zij meer dan 700 producten, allemaal ontwikkeld en geproduceerd in eigen beheer. Het Brennenstuhl assortiment kent vele toepassingen, dit beperkt zich niet alleen tot de bouw. De trappen van Brennenstuhl kunnen zowel op de bouw als thuis worden gebruikt en de kabelhaspels en verdeeldozen hebben hun plek in de fabriek, maar ook op de camping. 

Brennenstuhl koop je bij Mastertools direct en gemakkelijk online, want als je voor 22:00 uur bestelt, heb je het de volgende dag al in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Stuur een mailtje naar de Mastertools klantenservice.