Dustcontrol

Op zoek naar een expert op het gebied van industriële stofzuigers? Dustcontrol. Of het nu gaat om afzuiging van materialen, stoffen en dampen. Dustcontrol biedt een breed scala aan stofzuigers en afzuigsystemen. Doordat Dustcontrol een zeer hoge filtratiegraad verwerkt in haar producten worden de kleinste verontreinigingen gefilterd. Verder lezen

Populaire producten

Het volledige assortiment Dustcontrol

Mastertools heeft vele producten van Dustcontrol in haar assortiment. Denk daarbij aan stofzuigers voor kleine en grote bedrijven, voor industrie en bouw. Ook accessoires van Dustcontrol behoren tot het assortiment van Mastertools. Denk hierbij aan afzuigkappen, stoffilters, zuigslangen, borstelsets en stofzuigerzakken.

Stofzuigers en accessoires van Dustcontrol kopen?

Dustcontrol streeft er al 40 jaar naar om haar klanten in verschillende industrieën te voorzien van een schonere en gezondere productieomgeving en een verhoogde productkwaliteit. De missie van Dustcontrol is om de beste afzuigsystemen op de markt te blijven produceren en te verkopen. Dustcontrol is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen en heeft de ISO 9001 en ISO 14001 certificaten. 

Wie opzoek is naar stofzuigers die gevaarlijke stoffen kunnen afzuigen, die geschikt zijn voor bronafzuiging zoals: rook en andere dampen of industriële schoonmaak. Bij Dustcontrol ben je aan het juiste adres! Koop je Dustcontrol stofzuigers bij Mastertools direct online, want als je voor 22:00 uur bestelt, heb je het dezelfde avond al in huis, mits voorradig. Heb je vragen voor ons? Stuur een mailtje naar de Mastertools klantenservice.