10 top gereedschap cadeaus voor Sinterklaas

10 top gereedschap cadeaus voor Sinterklaas

Pakjesavond staat alweer bijna voor de deur. Wij snappen dat je door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om Sinterklaas cadeautjes. Daarom hebben wij het gemakkelijker voor je gemaakt en onze top 10 Sinterklaas cadeautjes voor je verzameld. Van een draagbaar koffiezetapparaat tot een schroefbitset: bij Mastertools.

1. Festool Sortainer SYS 4 - 200119

Op zoek naar een sortainer om alles gemakkelijk te bewaren? Dan is de De Festool Sortainer heeft indeelbare laden met een inhoud van 6,7 liter. In de laden kunnen inzetbakjes en vakverdelers geplaatst worden om accessoires, verbruiksmaterialen en kleine onderdelen gemakkelijk in te bewaren. Dit zorgt voor een efficiënt transport waarbij alle onderdelen op hun plek blijven! Een goed overzicht voordat je van start gaat is van groot belang!

2. Makita opbergkoffer - 821550-0

Deze ruime opbergkoffer van Makita heeft een handig opbergsysteem om je elektrisch gereedschap in op te bergen. Hij is erg gemakkelijk in gebruik. Dit alles voor een mooie prijs! Bestel de Makita Mbox 2 bij Mastertools.

festool systainer sinterklaas
Makita MBox

3. Stanley Duimstok - 0-35-458

De duimstok van Stanley heeft een multi gelaagde afwerking. De duimstok is namelijk afgewerkt met een weersbestendige bovenlaag met UV-coating en is dus te gebruiken tijdens elk seizoen. Verder zitten er verborgen klinknagels en stalen springveren in verwerkt. Deze duimstok is handig voor het snelle opmeten tijdens een klus. Een tool die iedere professionele klusser in zijn/haar gereedschap collectie moet hebben. Een klein cadeau maar van grote waarde. De Sint raadt dit product zeker aan. Als cadeau voor het schoen zetten of voor pakjesavond...

4. Stanley Rolbandmaat - 0-30-657 Tylon 8m - 25mm

Is je sinterklaas lootje op zoek naar een softgrip rolbandmaat? Dan is deze Stanley Rolbandmaat perfect. Doordat het gemaakt is van softgrip, is de rolbandmaat niet alleen handig, maar ook comfortabel in het gebruik. De 8 meter lange rolband bevat een fijne beschermlaag op het meetlint wat zorgt voor een duidelijke leesbaarheid en langere levensduur. Daarnaast zorgt deze matte beschermlaag voor zo min mogelijk weerkaatsing van (zon)licht. Benieuwd naar dit product? Bekijk de rolmaat hier!
stanley duimstok
stanley rolbandmaat

5. Koffiezetapparaat op accu van Makita - DCM501Z 18V Li-ion

Drinkt jouw sinterklaaslootje veel koffie? Of ben je zelf degene die zo twee bakjes koffie per pauze achterover slaat? Dan is dit draagbaar koffiezetapparaat wat voor jou en ben je bij Mastertools aan het juiste adres. Het Makita Koffiezetapparaat. maakt heerlijke koffie met koffiepads of met gemalen koffie. Het koffiezetapparaat werkt op accu, dus geen gedoe met snoeren en stopcontacten, én wordt geleverd met een mok, maatlepel, herbruikbaar filter en een filter- en koffie padhouder. Ideaal dus voor onderweg en op de bouwplaats!

6. Makita Luchtpomp - DMP180Z

Deze luchtpomp van Makita is ideaal voor het oppompen van banden en allerlei accessoires (een voetbal of volleybal). Hij wordt dan ook geleverd met vier extra adapters. Deze Makita luchtpomp kan 5 minuten onafgebroken gebruikt worden en is beveiligd tegen oververhitting. Ook onthoudt de pomp de laatst ingestelde druk en daarnaast heeft het een verlicht display!

makita koffiezetapparaat
Makita Luchtpomp

7.Bosch Professional Multidetector 120mm – 0601081000

Op zoek naar een multidetector? De Bosch Multidetector is de betrouwbaarste in zijn klasse. Alle objecten worden gevonden door de automatische kalibrering, en toepassingsfouten worden vermeden. Omdat het een verlicht display bevat, is er een nóg betere zichtbaarheid op detecteren van leidingen. Deze detectie is zelfs betrouwbaar tot 12 cm diepte! De Multidetector wordt geleverd met batterij, handlus en een beschermende tas.

8. 42-delige Schroefbitset van Makita - P-45272

Deze 42-delige schroefbitset van Makita bevat alles wat je nodig hebt voor het klussen en is verpakt in een stevige case. De handige bithouder kun je zelfs aan je riem hangen! Voor de multitask klussers onder ons is dit dus ideaal! De set is voorzien van verschillende merken, je hebt dus altijd het juiste bitje in huis om iedere schroef te plaatsen. Uitermate geschikt voor universeel gebruik.
Bosch Professional Multidetector
Makita Schroefbitset

9. Festool Meetlint MB 5m - 205182

Op zoek naar een robuust meetlint? Dit Festool Meetlint is 5 meter lang en heeft een automatisch oprolsysteem. Het meetlint is flexibel te bedienen door de stopknop aan de onderzijde. Verder ligt het meetlint perfect in de hand door de rubberen kunststof behuizing en de handige lus voor het vasthouden. Benieuwd naar dit product? Bekijk de rolmaat hier.

10. Makita Mbox 1 + Gekleurde sorteerbakjes Set - P-83652

De Makita Mbox geeft een maximaal overzicht en flexibiliteit. De gekleurde sorteerbakjes zijn vrolijk en geven orde en overzicht aan de box. Zo weet je direct welke schroef of ander verbruiksmateriaal in welk bakje zit. Handig toch? Daarnaast zorgt het voor een eenvoudig transport van de benodigdheden en oogt het professioneel! De box wordt geleverd met de gekleurde sorteerbakjes.

Festool Meetlint
Makita Mbox inzetbakjes

Koop jouw sinterklaascadeautje bij Mastertools

Heb je nog geen sinterklaascadeautje voor je lootje? Verras je Sinterklaas lootje of trakteer jezelf op een beetje orde in je tools! Bestel vandaag nog jouw cadeaus online!

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties