Afkortzaag, dit moet je weten!

Afkortzaag, dit moet je weten!

Wat is een afkortzaag en wat voor verschil zit er tussen de verschillende merken? Wij leggen het uit! Wist je trouwens dat wij naast onze website ook een eigen Mastertools YouTube kanaal hebben? Hier delen wij geregeld productvideo’s en handige tips voor het gebruiken van ons gereedschap.

Productvideo’s afkortzaag

Wij hebben een aantal productvideo's gemaakt waarin precies verteld wordt wat de nieuwste ontwikkelingen zijn, wat voor verschillen er zijn tussen afkortzagen en wat voor voordelen elk merk heeft. Wij behandelen in dit artikel de Festool KS 120 REB KAPEX en de DeWALT DWS774, maar op ons YouTube-kanaal kun je andere afkortzaag-video's bekijken.

Festool afkortzaag

Als je op zoekt bent naar een alles in één unit dan is deze afkortzaag van Festool precies wat je zoekt. Deze Festool afkortzaag is uitgerust met een dubbele lijnlaser (m.u.v KS 88, KS 60-E) voor een exacte markering van de zaagsnede, maar heeft ook een feilloze hoek overdracht met de zwaaihaak. De afkortzaag is compact en heeft een lichte constructie zodat je hem gemakkelijk kunt vervoeren. Dankzij de dubbele geleider heeft de Kapex afkortzaag van Festool een relatief kleine plek nodig om te functioneren. Tevens zorgt dit systeem voor een zeer stabiele werking, zodat elke zaagsnede even scherp is als de vorige.

Bekijk de productvideo voor alle mogelijkheden of bestel de Festool afkortzaag vandaag nog!

DeWALT afkortzaag

Het klassieke ontwerp van de telescopische afkortzaag van DeWALT is nog verder verbeterd en aangepast aan de eisen van de hedendaagse gebruiker. De nieuwe 1400 Watt motor zorgt voor uitstekende zaagprestaties in alle materialen. De stofafzuiging is ontworpen om optimaal te functioneren bij intensief gebruik en het gezondheidsrisico door stof in de omgeving maximaal te beperken. Ook de afkortzaag van DeWALT heeft een compact ontwerp en is daardoor gemakkelijk te vervoeren.

De productvideo voor de afkortzaag van DeWALT vind je hieronder. Ook deze afkortzaag bestel je gemakkelijk via Mastertools.nl.

Dealership

Wij zijn al jaren een officiële Festool en DeWALT dealer. Wanneer je DeWALT of Festool gereedschap aanschaft bij Mastertools, profiteer je van alle voordelen en services behorend bij een officieel dealer: reparaties worden door een officiële monteur gedaan en je hebt recht op drie jaar lang uitgebreide garantie. Meer informatie vind je op onze DeWALT dealer pagina.

Assortiment

Wij hebben bij Mastertools zowel accu afkortzagen als elektrische afkortzagen in ons uitgebreide assortiment. Lees hier waarom de afkortzaag jouw vaste kluspartner moet zijn.

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties