Bestel op tijd voor de feestdagen!

Bestel op tijd voor de feestdagen!

Donkere dagen, knusse avonden en heel veel (klus)cadeaus! Je voelt hem al aankomen: de Decembermaand. Voor ons als webshop en de bezorgdiensten is dit één van de drukste maanden van het jaar. Wij willen natuurlijk wel dat je Mastertools cadeautjes op tijd binnen zijn!

Transparant communiceren

Wij zullen er in deze drukke Decembermaand alles aan doen om jullie zo goed mogelijk up-to-date te houden over de levertijden van onze artikelen door transparant te communiceren. Wij zullen jullie blijven informeren over de realistische levertijden in December door dit duidelijk bij de producten aan te geven. Wanneer er toch vertraging is zullen wij jullie hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Het beste advies dat wij dan ook kunnen geven is:

Bestel op tijd. Wacht niet tot het laatste moment, zo sluit je de eventuele kans op teleurstelling uit.

Bij twijfel of onduidelijkheid over de levertijden van onze artikelen kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Bestel op tijd!

Elk jaar weer zorgt de decembermaand voor grote uitdagingen in de logistiek. Vorig jaar had PostNL per dag 50% meer pakketten te verwerken. Normaal heeft PostNL 800.000 pakketten per dag te verwerken, maar in december 2019 waren dit er ruim 1.700.000 per dag. Je kunt wel raden dat dit zorgt voor extra vertraging. De vertraging kon voor sommige zendingen oplopen tot wel vier werkdagen. De voorspelling voor dit jaar (in verband met COVID-19) is dat nog meer mensen online gaan winkelen voor de feestdagen. Dit legt meer druk op de logistiek en bezorgdiensten. Door deze (nòg grotere) goederenstroom zijn vertragingen helaas niet uit te sluiten en in sommige regio’s praten we dan over een aantal dagen. Houd hier rekening mee wanneer je wil bestellen voor de feestdagen: Wees voorbereid en bestel op tijd! Op die manier heb je meer zekerheid over de levertijd van je bestelde cadeaus.

Meer afleiding

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties