Bouwplaatsproducten die goed van pas komen deze zomer

Bouwplaatsproducten die goed van pas komen deze zomer

In onze webshop vind je een groot assortiment gereedschap: van heggenscharen tot gereedschapskoffers en van afkortzagen tot werkkleding; je vindt het allemaal bij Mastertools. Maar wist je dat je bij Mastertools ook terechtkunt voor producten om jouw zomer(vakantie) tot een groot succes te maken? In dit artikel zullen we een paar bouwplaatsproducten benoemen die zeker een plekje verdienen op de paklijst.

Houd je dranken koud met een koelbox

Je drinken koud houden tijdens een warme dag? In onze webshop vind je verschillende formaten koelboxen. Deze Makita Coolbox is bijvoorbeeld perfect om mee te nemen wanneer je een middag met vrienden of familie op pad gaat. Je houdt namelijk zo’n 30 blikjes (350ml) goed koel. Wil je meer gekoelde dranken of eten meenemen? Kies dan voor een koelbox van DeWALT of Makita. Met deze DeWALT DS404 Tough System Cooler, met geïntegreerde flessenopener én ruimte om je drankje stevig te laten staan in het deksel, houd je je dranken tot vijf dagen koel. Hiermee kun je dus gerust een paar dagen op pad.

DeWALT koelbox

Je telefoon en andere apparaten opladen?

Je kent het wel: je bent een dag onderweg en doordat je gebruik maakt van navigatie of muziek afspeelt, gaat de accu van je telefoon snel leeg. Een oplader is dan geen overbodige luxe. Met de Festool telefoonoplader kun je drie telefoons tegelijk voorzien van stroom. Ben je je oplaadkabel van je telefoon vergeten? Het is met deze oplader ook mogelijk om inductief te laden. Ideaal! Wil je naast je telefoon opladen ook kunnen genieten van muziek? De Festool Toprock-Bluethooth-Player heeft niet alleen vier krachtige luidsprekers die zorgen voor helder geluid, maar je kunt er dus ook gemakkelijk je telefoon of andere apparaten aan opladen. Deze bluetooth luidspreker is zowel draadloos als via netsnoer te gebruiken. Wil je altijd zeker zijn van oplaadmogelijkheden? Bekijk dan eens het zonnepaneel power station van Hyundai. Deze lader voedt zichzelf met zonlicht waardoor jij gemakkelijk je telefoon en andere USB-apparaten oplaadt, waar je ook bent.

Festool telefoonoplader

Draadloos muziek afspelen met een bouwradio

De bouwradio’s uit onze webshop lenen zich ook uitstekend voor muziek op je vakantieadres of dagje weg. Een groot voordeel van bouwradio’s ten opzichte van ‘normale’ speakers is dat deze goed tegen vuil, water en een stootje kunnen. Je vindt ze in verschillende formaten en prijsklassen. De accu bouwradio van Makita kun je, naast dat deze een uitstekend geluid levert, bijvoorbeeld ook gebruiken om je te herinneren aan je favoriete artiest op een festival of het omdraaien van het lekkers op de barbecue. Deze is namelijk voorzien van een alarm- en timer functie. Wil je gelijk een goede slag slaan en het hele pakket in een keer aanschaffen? De Makita DMR301 Accu Bouwradio is van alle gemakken voorzien: radio, bluetooth speaker, een flesopener aan de achterkant van de radio en je laadt er ook nog eens je externe apparaten aan op. Handig!

Makita Accu Bouwradio

Zoek verkoeling met een ventilator op accu

Naast een koel drankje, kan een ventilator er ook voor zorgen dat jij niet bezwijkt van de hitte. Nu werken veel ventilators op netstroom, maar Makita heeft verschillende accu ventilatoren die je gemakkelijk meeneemt naar het strand, de camping of je werkplek. Je vindt ze allemaal in onze webshop.

Makita Accu Ventilator

Overige accessoires voor een zonnige dag

Festool biedt de kleinste oplossingen om een warme dag door te komen. Met een zonnebril en pet zorg je ervoor dat je altijd goed zicht blijft houden. Of dat nou op de werkplaats is, op het strand of onderweg, goed zicht is altijd belangrijk! Het zakscherm UMB-FT1 dient als windscherm, maar leent zich ook uitstekend als parasol of paraplu. Festool heeft ook nagedacht over onderweg lunchen. Neem je lunch mee in een lunchbox en doe ijsklontjes in de vorm van accuschroevendraaiers van tevoren alvast in je drinkfles om het langer koel te houden.

Festool Zonnebril

Mastertools verkoopt meer dan gereedschap

Zoals je kunt lezen zijn wij niet alleen dé webshop voor jouw gereedschap, maar verkopen we ook accessoires en andere producten om jouw vakantie of dagje weg een stuk aangenamer te maken. Welke producten neem jij mee? Bekijk ons meest actuele aanbod online. Heb je vragen over bovenstaande producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder!

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties