Officieel Milwaukee dealer: ontdek de voordelen

Officieel Milwaukee dealer: ontdek de voordelen

Mastertools is officieel Milwaukee dealer. Wij leveren tot op de dag van vandaag Milwaukee gereedschap in Nederland en België. Indien je Milwaukee gereedschap aanschaft bij Mastertools profiteer je van alle voordelen en services behorend bij een officieel dealer. Lees in deze blog meer over die voordelen en eersteklas Milwaukee gereedschap!

Milwaukee heeft niet voor niets de slogan ‘Nothing but Heavy Duty’. Dit past precies bij de kwaliteit die Milwaukee levert. Ze staan bekend om kwalitatief, hoogwaardig en ontzettend stevig gereedschap. Het is een merk voor de professional en de doe-het-zelver. Al sinds 1924 produceert het Amerikaanse merk Milwaukee gereedschap van de bovenste plank. Milwaukee is wat ons betreft een oer-merk op het gebied van professioneel gereedschap. Het innovatieve merk was namelijk 's werelds eerste die de lichtgewicht elektrische boormachine introduceerde, de ‘Hole-Shooter’.

Met Milwaukee haal je gegarandeerd gereedschap van de allerhoogste kwaliteit in huis!

Milwaukee gereedschap kopen?

Milwaukee officieel dealer

Mastertools verkoopt een groot assortiment A-merken gereedschap. Als grote online dealer, hebben wij daarom de beste deals met deze merken. Dit geldt ook voor het merk Milwaukee. Door onze jarenlange samenwerking kunnen wij altijd als een van de eerste de nieuwste producten inkopen voor de beste prijs. En daar profiteer jij van! Koop je jouw Milwaukee gereedschap bij Mastertools? Dan profiteer je gegarandeerd van de laagste prijs! Bovendien krijg je altijd 3 jaar garantie op jouw Milwaukee gereedschap na registratie.

Milwaukee accu gereedschap

Milwaukee is gespecialiseerd in betrouwbaar, robuust en krachtig accu gereedschap. Het merk wil de vakman voorzien van de meest innoverende, efficiënte en krachtige tools. Eén van hun missies is dan ook om een volledig snoerloze werkplek te creëren. Daarin zijn ze al een heel eind op weg met hun M12 en M18 accu systemen. Beide systemen zijn vernieuwend op drie essentiële vlakken binnen de gereedschap wereld.

Wat zijn de voordelen van de M12 en M18 systemen?

  1. Koolborstelloze motor (Powerstate™)

    Doordat er geen koolborstels meer in de motor zitten koelt de machine sneller af na gebruik waardoor de machines veel langer mee gaan.

  2. Redlink Plus™ intelligentie

    Door Redlink Plus™ intelligentie kunnen machine en accu beter met elkaar communiceren door middel van geavanceerde en innovatieve hardware en software. Je kunt dit zien als een soort overbelastingsbeveiliging systeem. Hiermee wordt de levensduur van de machines verhoogd omdat ze minder snel overbelast raken.

  3. REDLITHIUM-ION™ accu

    De Redlithium accu’s bevatten een tot 40% langere levensduur, hebben 20% meer vermogen en gaan veel langer mee door een 50% hogere oplaadcycli dan een gebruikelijke lithium-ion accu.

M18 FUEL™ systeem

Het M18 FUEL™ systeem bestaat al uit meer dan 145 zware tools en het M12 FUEL™ systeem bevat al meer dan 90 op accu werkende tools die inefficiënt handgereedschap vervangen of ondersteunen. Een mooi voorbeeld van het M18 systeem is de M18 FQID-502X Accu Slagschroevendraaier! Deze milwaukee impact driver is de meest stille slagschroevendraaier in zijn soort. Door de hydraulische aandrijving (FLUID-DRIVE™) wordt het metaal-op-metaal contact vermindert wat te merken is in de stillere werking, soepelere prestaties en hogere duurzaamheid van deze tool! Daarnaast bevat deze compacte slagschroevendraaier vier standen waarop je hem kunt instellen (4-Mode DRIVE CONTROL™) voor een betere controle over de snelheid en kracht van de machine.

Milwaukee ONE-KEY™ app

Milwaukee heeft een app ontwikkeld genaamd: ONE-KEY. Deze app is een platform voor al hun machines en toebehoren waarin je je gereedschap altijd kunt 'tracken', gebruiksgegevens kunt inzien en meldingen krijgt wanneer apparatuur toe is aan reparatie. Daarnaast krijg je inzicht in accuduur en meer machine informatie. Bekijk hier de video voor meer hierover.

Milwaukee one key

Elektrisch gereedschap Milwaukee

Toch doet het elektrisch gereedschap er niet voor onder. Zoals deze reciprozaagmachine uit onze top 3 meest populaire milwaukee machines. Door de 1300 Watt motor en 32 slaglengte levert hij uitmuntende zaag prestaties. Hij bevat een 4 Meter lang snoer waardoor je genoeg bewegingsvrijheid hebt voor je klus. Daarnaast beschermt de SSPE 1300 RX Reciprozaagmachine je tegen terugslag door het terugslagbeveiliging systeem. De zaagbladen kun je snel en gemakkelijk verwisselen zonder gebruik van hulpgereedschap.
Kortom, voor al het gereedschap met of zonder snoer heeft Milwaukee een geschikte tool in haar assortiment.

Milwaukee assortiment

Of je nu op zoek bent naar Milwaukee accu gereedschap of Milwaukee elektrisch gereedschap: bij Mastertools ben je aan het juiste adres! Milwaukee heeft allerlei soorten gereedschap voor het klussen. Van zagen tot boormachines en van combisets tot meetgereedschap. Bij Mastertools vind je het juiste Milwaukee gereedschap voor jouw klus. Wacht je liever op de beste milwaukee deals? Houd dan vooral onze socials in de gaten voor Milwaukee acties.

milwaukee gereedschap

Bestel bij Mastertools.nl

Daarnaast profiteer je van een snelle levering van Mastertools. Bestel je jouw Milwaukee gereedschap vandaag? Dan heb je het de volgende dag al in huis! Heb je nog vragen of advies nodig over jouw Milwaukee gereedschap? Neem gerust contact met ons op.

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties