Ons favoriete Bosch Professional gereedschap

Ons favoriete Bosch Professional gereedschap

Bosch behoort al jaren tot een van onze favoriete merken. Het merk vindt zijn oorsprong in 1886 in Stuttgart en is in de tussentijd uitgebreid tot een wereldwijd bekend merk. Bij Mastertools verkopen we Bosch Professional en Bosch Groen producten. Dus werk je aan projecten binnen, of ben je in de buitenlucht aan de slag? Bosch is een merk dat jou verder helpt! In deze blog gaan we dieper in op ons favoriete Bosch Professional gereedschap.

Cirkelzaag of invalzaag

Bosch professional cirkelzaag

Bosch Professional heeft een ruim aanbod aan zagen en toebehoren. Neem bijvoorbeeld deze Bosch Cirkelzaag Basic Body. Met deze cirkelzaag kun je snel en eenvoudig rechte lijnen zagen. Gemaakt voor precisiewerk dus. Cirkelzagen worden vooral gebruikt om lange zaagsneden in dikkere houtsoorten te zagen. Wil je een uitsnede maken in plaatmateriaal van hout? Dan kun je kiezen voor de Bosch Invalzaag. Met een invalzaag hoef je niet bij het uiteinde van het materiaal te beginnen, je kunt de zaag namelijk van bovenaf in het project laten zakken om een zaagsnede te maken.

Breid je zaagmachine uit

Maar met alleen de cirkelzaag of invalzaag ben je nog niet klaar. Je kunt deze handige machines namelijk uitbreiden met een Bosch geleiderail. Een geleiderail ondersteunt bij het zagen en zorgt ervoor dat je een rechte lijn blijft zagen. Daarnaast voorkomt de geleiderail dat je een terugslag krijgt waardoor je preciezer kan werken en dus veiliger bezig bent. Heb je hele grote materialen om te zagen? Dan kun je je werkplek ook uitbreiden met een Bosch zaagtafel of Bosch onderstel. Deze producten geven meer steun aan groot plaatmateriaal en zorgen er tevens voor dat je mobiel kan werken. De zaagtafel of het onderstel kun je namelijk gemakkelijk verplaatsen naar verschillende kluslocaties.

Bosch Professional klopboor

Bosch Pro Kickback Control

Boormachines zijn er in verschillende varianten, maar de Bosch klopboor is onze favoriet binnen dit merk. Dit is een gesnoerde variant wat betekent dat er meer vermogen in zit dan in een accu variant. Heb je geen stroom in de buurt van je project? Dan verkopen wij ook verlengkabels, aansluitsnoeren en kabelhaspels. De Bosch klopboor staat bekend om zijn krachtige vermogen en zijn intelligente KickBack Controlfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat je de controle over de klopboor niet verliest en voorkomt daarmee letsel. Met deze klopboor kun je boren in beton, steen en metselwerk. Naast de klopboorfunctie beschikt deze klopboor ook over een boorfunctie. Zo is dit dus een allrounder als het gaat om boorklussen binnen en buitenshuis.

Schuurmachine en toebehoren

Het laatste dat product we in deze blog graag willen uitlichten is de Bosch accu vlakschuurmachine. Deze accu vlakschuurmachine is de eerste in zijn soort. Dit is namelijk de eerste eenhand-vlakschuurmachine. Dit betekent, zoals je misschien al kan raden, dat je deze machine met één hand kan bedienen. Ga je bijvoorbeeld meubels schuren? Dan is deze machine is erg geschikt. Deze machine is namelijk een lichtgewicht en kan door het compacte design elke hoek bereiken. Daarbij kan het schuurplateau van deze machine zowel papier met klithechting als papier voor het klemsysteem opnemen. Heb je dus nog vellen schuurpapier in de schuur liggen? Die kun je dan gewoon nog gebruiken.

Bekijk alle Bosch Professional producten bij Mastertools

Staan er andere to do’s op je klusagenda dan zagen, boren of schuren? Bekijk dan eens ons gehele aanbod van Bosch Professional gereedschappen. Bestel je vandaag? Dan is je aankoop morgen al in huis.

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties