Nieuw in assortiment: Rapid! - Mastertools.nl

Nieuw in assortiment: Rapid! - Mastertools.nl

Mastertools.nl is constant op zoek naar nieuwe merken of producten die wij toe kunnen voegen aan ons assortiment. Op deze manier breiden wij ons assortiment steeds uit en blijven wij up-to-date. Rapid is onze nieuwste aanwinst. Rapid is een merk wat afkomstig is uit Zweden maar tegenwoordig al verkocht wordt in 120 landen wereldwijd. Rapid heeft een compleet assortiment bevestigingsproducten voor kantoor, bouw, constructie en doe-het-zelf.

Greep uit het assortiment

Wij hebben onder andere lijmpistolen, heteluchtpistolen, tangen en alle bijbehorende accessoires van Rapid in ons assortiment opgenomen. Hieronder hebben wij een aantal van deze producten uitgelicht.

Kernwaarden Rapid: traditie, design en innovatie drijven onze ambitie dat een Rapid product het verschil zal maken, zowel voor gebruikers als het milieu.

Lijmpistolen

Bijna alles is mogelijk met de lijmpistolen van Rapid; Lijm, fixeer, vorm, repareer, dicht of verbind onder andere hout, kunststof, keramiek, metaal, glas, textiel en leer. De mogelijkheden zijn oneindig.

Rapid BGX300 Li-Ion accu lijmpistool

Neem bijvoorbeeld de Rapid BGX300 accu lijmpistool. Dit lijmpistool is ontworpen voor precisie en gebruik in en om het huis. De BGX300 is voorzien van een verwarmingstechnologie en kan tot 60 minuten draadloos werken voordat opladen nodig is. Daarnaast is het lijmpistool ook nog voorzien van een “klaar voor gebruik” indicatie LED en verstelbare standaard voor werken in de optimale positie.

Tackers

Er zijn verschillende tackers voor verschillende toepassingen en verschillende behoefte van gebruikers. Een tacker, ook wel nietpistool genoemd, is een zwaardere variant van een nietapparaat, en kan met veel kracht nietjes in materialen schieten. Wij maken voornamelijk onderscheid tussen pro en DIY (do it yourself).

PRO: Voldoet aan de dagelijkse eisen van professionele gebruikers en maakt het werk eenvoudiger. Rapid producten werken ook sneller en efficiënter wat de winstgevendheid verhoogt. Onze Pro producten bieden de betrouwbaarheid die nodig is voor dagelijks gebruik.

DIY: Biedt een compleet assortiment voor een ieder voor wie klussen ook een lifestyle is. Met DHZ-gereedschappen kunnen alle klussen in en om het huis eenvoudig gedaan worden.

Rapid BTX140 Li-Ion accu tacker

Met de sterke 7,2V Li-Ion accu kan de BTX140 meer dan 1.300 nieten op één acculading met een onvoorstelbare snelheid. Geschikt voor veeleisende klussen zoals bevestigen van lichte, houten platen en constructiematerialen zoals isolatie, plastic folies, karton of papier.

Rapid ALU610 tacker

Gemaakt voor slim en effectief doe-het-zelf gebruik. Deze tacker van Rapid heeft een omgekeerd handgreep waardoor het mogelijk is te werken zelfs zonder de steun van materiaal of een stabiel, vlak oppervlak. Perfect voor het werken in krappe, onhandige ruimtes, dak decoratie of op muren met gordijnen of ander textiel. De Rapid ALU610 tacker is ook handig bij het nieten in de buurt van de randen of voor andere klussen met beperkte oppervlakte voor ondersteuning.

Assortiment

Bekijk ook eens het gehele assortiment van Rapid. Bestel vandaag jouw Rapid gereedschap en ontvang dit morgen al in huis. Voor vragen en advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Bestel gemakkelijk jouw Rapid nietpistool en tacker online bij Mastertools!

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties