Schroefboormachine: Festool & DeWALT uitgelicht

Schroefboormachine: Festool & DeWALT uitgelicht

Een schroefboormachine helpt om een stuk sneller en efficiënter jouw schroeven los of juist vast te draaien. Ook heb je door deze machine geen handkracht meer nodig voor jouw schroef klus! Wist je dat Mastertools een eigen YouTube kanaal heeft? Hier houden we jou op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, productvideo’s en uitlegvideo's. In deze blog gaan we dieper in op schroefboormachines: twee van Festool en één van DeWALT. Benieuwd naar de werking van deze machines? Lees gauw verder!

Festool CXS en TXS schroefboormachines

De Festool CXS schroefboormachine en de Festool TXS schroefboormachine zijn licht en compact, waardoor je hier prettig mee kan werken. Ze worden veelal gebruikt voor meubel- en keukenmontage en verdere binnenhuisinrichting. Deze schroefmachines zijn naast hun compactheid enorme krachtpatsers. Of zoals Festool het verwoord:

Je hoeft niet groot te zijn om groots te presteren.

CXS schroefboormachineTXS schroefboormachine

Met deze machines kun je krachtig schroeven met 10,8 volt en kun je nauwkeurig boren met 1300 omw/m. De C-constructie is ontworpen voor hoogste precisie, terwijl de focus van de T-constructie meer ligt bij de optimale balans. Doordat beide machines zijn voorzien van FastFix aansluiting en het CENTROTEC gereedschap-snelwisselsysteem kun je zeer gemakkelijk en snel verschillende opzetstukken gebruiken. Zo kunnen de machines ook worden gebruikt in krappe situaties. Meer weten over deze flexibele krachtpatsers? Bekijk dan onze video hieronder.

DeWALT Accu Schroefboormachine (DCD777S2T)

Deze compacte, doch krachtige accu schroefboormachine van DeWALT noemen wij ook wel de alleskunner. Op het eerste oog lijkt dit een instapmodel, maar de prestaties van deze machine zijn indrukwekkend. De accu schroefboormachine wordt geleverd met twee accu’s en één oplader. Dit alles in een handige opbergkoffer. Deze compacte schroefboormachine heeft een duurzame borstelloze motor. Op de bovenkant van de machine zit een schakelaar waarmee je tussen twee snelheden kunt schakelen. Bij zwaardere toepassingen is het daarbij verstandig te schakelen naar stand 1 waarbij de lichte toepassingen gemakkelijk op stand 2 kunnen worden uitgevoerd. Op deze manier kun je handig en snel de snelheid op het materiaal afstemmen. In de eerste versnelling zijn de toeren per minuut 0 tot 500 (tpm), waar dit in de tweede versnelling oploopt van 0 tot 1750 (tpm).

dcd777s2tdcd777s2t

De instelbare mechanische slipkoppeling bevat maar liefst 16 verschillende standen voor een betere controle. Daarnaast weegt deze accu schroefboormachine maar 1,5 kg en ligt deze door de ergonomische handgreep lekker in de hand. Wordt dit jouw nieuwe accu schroefboormachine? Bestel gemakkelijk en snel bij Mastertools.nl. Bekijk de video hieronder.

Accessoires schroefboormachine

Naast een uitgebreide collectie schroefmachines, verkoopt Mastertools ook allerlei accessoires. Denk daarbij aan allerlei machine toebehoren zoals een hoekstukaanzet om goed te kunnen schroeven in moeilijke hoeken. Of stofafzuiging adapters voor het stofvrij werken. En van bitsets tot bithouders, wij hebben alles in huis om jouw accu schroefboormachine zo compleet mogelijk te maken.

Schroefboormachine kopen? Mastertools.nl!

Of je nu op zoek bent naar een elektrische schroefboormachine of een accu schroefboormachine: Mastertools heeft een uitgebreid assortiment met accu schroefboormachines van zowel DeWALT als Festool en andere A-merken. Heb je jouw nieuwe machine vandaag besteld? Dan kun je de volgende dag al aan de slag! Heb je advies nodig over de juiste schroefboormachine voor jouw situatie? Neem contact op met onze deskundige klantenservice, zij helpen je graag!

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties