Onze top 5 multitools

Onze top 5 multitools

Een multitool kun je voor vele verschillende doeleinden gebruiken en is daarom echt een must als het aankomt op goed gereedschap. Overweeg jij om een multitool te kopen, maar weet je niet waar te beginnen? Wij helpen je graag een handje op weg met de top 5 multitools uit ons assortiment. Lees snel verder!

1. Fein Multimaster MM 500 Plus Select Multitool

We beginnen gelijk met de nummer 1, namelijk de Fein Multimaster MM 500 Plus Select Multitool. De Fein Multimasters behoren tot de meest verkochte multitools ter wereld. Deze Multimaster is een krachtige multitool voor snelle resultaten met bimetalen zaagblad voor hout, metaal en kunststof. Staat er een verbouwing en/of renovatie op de planning? Dan is dit oscillerend gereedschap zeer geschikt. Door het antivibratiesysteem ervaar je weinig trillingen en een uitstekende geluiddemping, waardoor je veilig en prettig te werk gaat. Alle drijfwerkdelen zijn gemaakt van metaal voor een maximale levensduur. Deze multitool wordt geleverd inclusief gereedschapskoffer.

2. DeWALT DCS356NT Accu Multitool

Op nummer 2 staat de DeWALT DCS356NT Accu Multitool. Met deze multitool kun je, door de ingebouwde led verlichting, ook goed werken op slecht verlichte plekken. De dual-grip variabele trekker waarborgt een geweldige controle over de toegepaste snelheid. Beperk je rondvliegende stofdeeltjes liever tot een minimum? Sluit dan gemakkelijk je stofzuiger aan op deze DeWalt multitool. Let op: deze accu multitool wordt geleverd in een koffer met accessoires, maar zonder accu en lader.

DeWALT DCS356NT Accu Multitool

3. Festool OSC 18 HPC4,0 EI-Plus Accu-Oscillerende Machine

De Festool Oscillerende Accu Multitool OSC 18 HPC4,0 EI-Plus kan, door zijn enorme veelzijdigheid, in dit rijtje niet ontbreken. Zo ontvang je onder andere verschillende zaagbladen voor houttoepassingen, een plamuur voor het verwijderen van bijvoorbeeld tegellijm, oude laklagen, vloerbedekking en ondervloerlagen. Daarnaast is deze machine geschikt voor het uitsnijden van verschillende soorten voegen. Deze multitool is ook zonder kabel te gebruiken, wat je een volledige bewegingsvrijheid geeft. Daarnaast beschikt deze machine, net zoals de nummer 1 in dit rijtje, over een antivibratiesysteem. Is de accu leeg? Met behulp van de meegeleverde snellader kun je binnen no time weer aan de slag.

4. Panasonic EY46A5X Accu Multitool 18V Basic Body

De Panasonic EY46A5X Accu Multitool zorgt, door middel van een nieuwe koolborstelloze motor, voor meer kracht en efficiëntie bij je werkzaamheden. Deze multitool heeft een compact ontwerp met slanke handgreep zodat je comfortabel kunt werken en daarnaast is de machine voorzien van een vergrendelschakelaar. Hierdoor kunt je beide handen gebruiken en wisselen van hand. De ingebouwde LED-verlichting geeft je perfect zicht op donkere plekken en doordat je het blad in diverse hoeken kunt bevestigen, pas je de machine gemakkelijk aan voor iedere klus.

Panasonic EY46A5X Accu Multitool

5. Fein Multimaster AMM 700 Max Select Accu Multitool

De Fein Multimaster AMM 700 Max Select Accu Multitool is de beste accu multitool voor snelle resultaten bij verbouwingen en renovaties onder de varianten zonder accu en oplaadapparaat. Ook deze machine is voorzien van een antivibratiesysteem zodat je prettig en veilig werkt door zo min mogelijk trillingen en een zeer goede geluidsdemping. Je wisselt je gereedschap in minder dan drie seconden dankzij het FEIN snelspansysteem en het stofbeschermingsrooster beschermt de multitool tegen agressief stof. Let op: de multitools van Fein worden geleverd inclusief gereedschapskoffer, maar zonder accu’s en lader.

Fein Multimaster AMM 700 Max Select

Benieuwd naar onze andere multitools?

Bent u benieuwd naar onze andere multitools? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment accu multitools op de website. Wanneer u vandaag uw bestelling plaatst, wordt het de volgende werkdag al geleverd. Daarbij profiteert u van gratis verzending bij bestellingen vanaf € 45,-.

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties