Top 7 schuurmachines

Top 7 schuurmachines

Zie je door de bomen het bos niet meer wanneer het gaat om schuurmachines? Wij helpen je graag bij het uitzoeken van de schuurmachine die bij jou past! Hieronder hebben wij onze top 7 schuurmachines voor je weergegeven.

1. Makita DBO180Z Excenter schuurmachine

Wij beginnen met de Makita DBO180Z Excenter schuurmachine. Deze schuurmachine is de eerste excenter schuurmachine op accu. Deze Makita laat uitstekende schuur resultaten zien dankzij de oscillerende én roterende bewegingen. Daarnaast heeft deze schuurmachine een compact design en een laag zwaartepunt. Hierdoor is de schuurmachine erg wendbaar en zorgt het voor uitstekende comfort. Let op! Standaard geleverd zonder accu's en oplader! Ben je op zoek naar een variant met M-box? Dan is de Makita DBO180ZJ Excenter Schuurmachine 18V in Mbox wellicht meer geschikt.

Excenter schuurmachine
Makita Excenter schuurmachine

2. DeWalt DCW210NT accu excenterschuurmachine

Op zoek naar een hoge kwaliteit accu schuurmachine? De DeWalt DCW210NT accu excenter schuurmachine is er eentje van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit zit hem voornamelijk in de hoogwaardige koolborstelloze motor. Dankzij deze motor schuur je met gemak de meeste houtsoorten. Daarnaast heeft de DeWALT DCW210 een ergonomisch, functioneel en compact ontwerp. Door de rubberen coating is de schuurmachine lichtgewicht en heeft het een laag profiel voor stabiliteit. Er zijn 125 mm schuurpads nodig die gemakkelijk en snel kunnen worden vervangen vanwege het oppervlak van de haak en lusschoen (zoals klittenband).

accu excenterschuurmachine
dewalt accu excenterschuurmachine

3. Makita BO4565K vlakschuurmachine

De Makita BO4565K vlakschuurmachine is TNO-gecertificeerd voor stofvrij werken en erkend door de inspectie SZW. Deze Makita schuurmachine heeft meer motorvermogen, verbeterde steunen van de schuurzool, verbeterde ergonomische vormgeving, betere stofafzuiging. Hierdoor is de Makita vlakschuurmachine erg duurzaam. Doordat er extra contragewicht is toegevoegd zijn er minder trillingen zijn en is de schuurmachine stiller is.

makita vlakschuurmachine
vlakschuurmachine

4.Festool DTSC 400 Deltaschuurmachine in systainer

De Festool DTSC 400 is een veelzijdige schuurmachine met slimme opties en hierdoor uniek in zijn soort. Deze sterke schuurmachine heeft een 18V Ergo-accupack. De combinatie met de koolborstelloze EC-TEC motor zorgt voor een groot vermogen. De Festool schuurmachine bevat een Longlife-stofopvangzak van extra duurzaam polyester en vangt al het stof op tijdens jouw klus. Daarnaast communiceert de Festool schuurmachine via bluetooth met de mobiele stofzuiger en start bij het inschakelen van de accu-schuurmachine automatisch de mobiele stofzuiger. Dit model is uitermate geschikt voor bovenhands werken en verticale vlakken. Schuren met één hand? Geen probleem voor deze Festool deltaschuurmachine!

UNIEK - er kan ook een plug it kabel op aangesloten worden. De ergo-accupack kan worden verwisseld met een speciale plug it adapter (bijgesloten bij de set-variant en los verkrijgbaar als accessoire

festool deltaschuurmachine
festool deltaschuurmachine in systainer

5. Bosch Blauw GSS 160 Multi vlakschuurmachine

De multi vlakschuurmachine van Bosch Blauw heeft een lange levensduur door de afgedichte kogellager en de robuuste constructie. Daarnaast is het schuurplateau gemakkelijk te vervangen. Deze fijnschuurmachine is erg compact en kan daardoor schuren in alle hoeken. Het Bosch microfiltersysteem zorgt voor efficiënte stofafzuiging. Deze Bosch Blauw vlakschuurmachine heeft ook nog eens een perfecte grip van het papier zonder dat het gaat klapperen of scheuren. Een betrouwbare vlakschuurmachine dus van Bosch Blauw!

bosch accu vlakschuurmachine
bosch multi vlakschuurmachine

6. Festool Excenterschuurmachine

De Festool excenterschuurmachine is naar de hand gevormd. Het voordeel hiervan is dat het minder inspannend is wanneer je bovenhands schuurt. Daarnaast heb je direct voelbaar contact met het materiaal tijdens het schuren van randen. Met een hoogte van slechts 116 mm, koolborstelloze EC-TEC motor en ergonomische behuizing met perfect uitgebalanceerd zwaartepunt. Ook aan de gezondheid is veel aandacht besteed: met innovatieve details zoals automatische afzuigherkenning, geïntegreerde schijfrem en uniek Vibration Control-systeem. Kortom: een fijne excenterschuurmachine van Festool!

Festool Excenterschuurmachine
Festool accu Excenterschuurmachine

7. DeWALT DWE6423 Excenterschuurmachine

Tot slot is De DeWALT excenterschuurmachine aan de beurt! Deze DeWALT excenterschuurmachine heeft een 280 Watt motor met een instelbaar toerental voor de perfecte schuursnelheid voor alle materialen. Het anti-slip oppervlaktestructuur op de voor handgreep en het machine lichaam zorgt voor buitengewoon comfort en controle tijdens het gebruik. Er zit tevens een ingebouwde stofafzuiging in die eenvoudig de koppeling maakt met de Airlock aansluiting. Daarnaast bezit deze DeWALT schuurmachine over een klikkenbandhechting voor een snelle papier wisseling én lage trillingswaarden om langer en comfortabeler te werken.

DeWALT Excenterschuurmachine
DeWALT DWE6423 Excenterschuurmachine

Bekijk ons gehele assortiment schuurmachines

Benieuwd naar onze andere schuurmachines? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment accu schuurmachines of elektrische schuurmachines. Vandaag besteld, is de volgende werkdag in huis.

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties