Combiset, dit moet je weten!

Combiset, dit moet je weten!
Wat is een combiset en wat voor verschil zit er tussen de verschillende merken? Wij leggen het uit! Wisten jullie dat wij naast onze website ook een eigen Mastertools YouTube kanaal hebben? Via ons YouTube kanaal delen wij geregeld productvideo’s en handige tips voor het gebruiken van ons gereedschap.

Productvideo’s gereedschap combisets

Wij hebben een aantal productvideo's gemaakt waarin precies verteld wordt wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van combisets en wat voor voordelen elk merk heeft. Wij behandelen in deze blog de DeWALT combiset en de Panasonic combiset.

DCD796 Schroef-/klopboormachine met de DCF887 Slagschroevendraaier

Deze set is niet te missen voor de professional, maar ook voor de veelzijdige doe-het-zelver. De combiset bevat naast de schroef-/klopboormachine en slagschroevendraaier ook 3 schuifaccu’s, 1 multilader én de tough system koffer.

De DCD796 is dankzij de koolborstelloze motor technologie bijzonder efficiënt en onderhoudsarm. Door het compacte formaat is hij ook nog eens erg gemakkelijk in het gebruik en goed inzetbaar in krappe ruimtes. De schroef-/klopboormachine heeft twee snelheden. Dit zorgt voor een langere levensduur van de machine en dankzij de 2 snelheden kun je met verschillende materialen werken.

De DCF887 slagschroevendraaier heeft een krachtige motor en is daarmee geschikt voor de zware toepassing. De slagschroevendraaier bevat 3 snelheden en kan daarom gemakkelijk worden afgesteld op het materiaal wat gebruikt wordt. De slagschroevendraaier beschikt over een magnesium voorhuis. Een magnesium voorhuis zorgt voor een betere warmteafvoer en dat staat gelijk aan een langere levensduur.

De combiset is aan te vullen met onze aanbevolen schroefbit of borenset met bijvoorbeeld de 40-delige torsion schroefbitset (DT70601). Hiermee heb je direct alle gangbare schroefbits bij de hand. Liever een set waarmee je gelijk klaar bent voor elke klus? Kies dan voor de DT7569 een 100-delige schroef gatzaag en borenset.

De productvideo voor de Combiset van DeWALT vind je hieronder. Ook deze combiset bestel je gemakkelijk via Mastertools.nl.


Panasonic EYC215LJ2G Combiset - EY74A2 Accu Schroefboormachine met EY75A7 Slagschroefmachine.

Deze combiset van Panasonic is geschikt voor de meest uiteenlopende klussen. Met deze Panasonic combiset kun je onder andere boren, schroeven en bouten. Geen klus is te gek! De combiset bestaat uit de EY74A2 accu schroefboormachine en de EY75A7 slagschroefmachine. Daarbij worden er ook 2 accu’s geleverd, 1 snellader en natuurlijk de opbergkoffer. De EY74A2 is een nauwkeurige, compacte en krachtige accu schroefboormachine. De EY75A7 is door zijn compacte formaat erg geschikt voor de krappere ruimtes. Het unieke aan dit stuk gereedschap is de zelftappende schroef functie. Beide machines zijn uitgerust met Led verlichting en een accu indicator.
Ook Panasonic heeft een aantal bitsets op de markt gebracht, neem bijvoorbeeld de 24-delige Bitset (TOOLBS4A).

De productvideo voor de Combiset van Panasonic vind je hieronder. Ook deze combiset bestel je gemakkelijk via Mastertools.nl.

>

Assortiment

Wij hebben naast de accu combisets van Panasonic en DeWALT ook een groot assortiment combisets van onder andere Makita en Bosch Professional en Milwaukee. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel gemakkelijk jouw combiset bij Mastertools! Hulp nodig? Onze deskundige klantenservice helpt je graag verder.

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties