Wat is een combiset?

Wat is een combiset?
Mastertools heeft een ruim assortiment combisets. Wat is een combiset precies, is er verschil tussen een accu- of elektrische combiset en wat voor verschillende combisets zijn er? In deze blog geven we antwoord op deze vragen. Lees gauw verder!

Wat is een combiset?

Een combiset is een combinatie van verschillende soorten gereedschap van 1 merk. Deze zitten doorgaans in een gereedschapskoffer of opbergbox zodat je deze altijd bij elkaar houdt. Daarnaast is een combiset een voordelige en slimme koop. Een combiset is uitermate geschikt voor zowel professionals als voor de doe-het-zelver.

Voordelen van een combiset

Het aanschaffen van een combiset heeft verschillende voordelen. Zo koop je in een keer al jouw belangrijke tools van hetzelfde merk. Nog een voordeel is dat het gereedschap op dezelfde accu werkt waardoor je de accu’s gemakkelijk kunt verwisselen en je altijd een volle accu bij je hebt. Doorgaans worden de combisets in een handige opbergbox of gereedschapskoffer geleverd. Daarnaast is het aanschaffen van een combiset een erg voordelige keus. Een combiset is altijd goedkoper dan los gereedschap.

Accu combiset vs elektrische combiset

Mastertools verkoopt zowel accu combisets als elektrische combisets. Een accu combiset bevat gereedschap, zoals de naam al doet vermoeden, met een accu. Het voordeel is dat het gereedschap in de combiset werken op dezelfde accu. Hierdoor hoef je niet onnodig te slepen met verschillende soorten accu’s. Een elektrische combiset bevat gereedschap met een snoer. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Meer weten over de verschillende combisets? Lees het in onze blog Combiset, dit moet je weten of bekijk onze instructievideo’s op Youtube.

Voorbeelden combiset

De combiset van Makita is een fijne starters combiset. Deze accu combiset bevat zowel een accuboormachine als een slagschroevendraaier. Bovendien worden er twee accu’s meegeleverd zodat je nooit zonder lege machine zit. Deze combi set wordt geleverd in een handige en stevige aluminium koffer.

Ben je op zoek naar een ontzettend uitgebreide combiset? Bekijk dan het 8-delige Accu combiset (18V) van Bosch. Deze combiset bevat vrijwel alles voor zowel de professional als voor de doe-het-zelver. Deze robuuste accuset van Bosch Professional bevat de meest gebruikte machines, worden geleverd in een handig tas welke ideaal is voor het vervoeren van jouw gereedschap. Het 18V platform van Bosch is te gebruiken met reeds aanwezige Bosch machines of toekomstige machines van Bosch.

Deze 8-delige Accu combiset van Bosch bevat:

  • 1 stuks GBH 18 V-26 accu boorhamer
  • 1 stuks GWS 18-125 V-LI accu haakse slijper
  • 1 stuks GSR 18 V-60 C accu schroefboormachine
  • 1 stuks GDR 18 V-200 C accu slagschroefmachine
  • 1 stuks GKS 18 V-LI accu accu cirkelzaag
  • 1 stuks GOP 18 V-28 accu multitool
  • 1 stuks GSA 18 V-LI accu reciprozaag
  • 1 stuks GLI 18 V-300 accu werklamp
  • 4 stuks GBA 18V 5,0Ah Li-Ion accu
  • 2 stuks GAL 1880 CV accu lader
  • 1 stuks Bosch Professional gereedschapstas

Koop jouw combiset bij Mastertools

Mastertools verkoopt verschillende combisets, zowel accu combisets als elektrische combisets. Bestel gemakkelijk jouw combiset online bij Mastertools. Vandaag besteld is morgen in huis, mits voorradig.

Meer afleiding

Onderwerpen

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties