De systainer: overzichtelijk en mobiel klussen

De systainer: overzichtelijk en mobiel klussen

Is jouw werkplek een rommel en verlang je naar een manier om hier meer rust en orde in te creëren? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Bij Mastertools.nl kun je terecht voor handige opbergsystemen voor jouw klusmateriaal. Werk jij het liefste op een vaste stek of klus je graag mobiel? Met onze oplossingen heb jij altijd jouw klusmateriaal veilig en overzichtelijk opgeborgen en in de buurt. In deze blog lees je over één van deze oplossingen: de Festool systainer.

Overzichtelijk aan het werk met een systainer

Systainers zijn modulaire en stapelbare opbergsystemen voor gereedschap en klusmaterialen welke gemaakt zijn van kunststof. Het grote voordeel aan een systainer is dat je jouw schroeven, spijkers, moeren en ander klein klusmateriaal overzichtelijk kan opbergen. Ook vergroot je de veiligheid op jouw werkplaats. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer in een volle gereedschapskist te graaien en je voorkomt dat er scherpe materialen op de grond vallen.

Maar wist je dat je ook je gereedschap kan beschermen door een systainer te gebruiken? Dit komt omdat je jouw beitels, zagen en schroeven opbergt in een afsluitbare omgeving. Hier hebben invloeden van buitenaf, zoals stof of regen, minder impact op jouw klusmaterialen waardoor ze langer mee kunnen gaan.

Mobiel klussen met een Festool systainer

Nog een groot voordeel van de Festool systainers is dat je de verschillende onderdelen kunt combineren. De systainers zijn te stapelen en passen door hun speciale vorm veilig en stevig op elkaar. Het geheel is tevens te plaatsen op een transportkar zoals deze Festool SYS-Roll of deze Festool systainer-trolley. Op die manier kun je mobiel te werk gaan en kun je gemakkelijk al jouw gereedschap meenemen van locatie naar locatie.

Welke systainers zijn er?

De Festool systainers zijn te verkrijgen is verschillende varianten. Zo verkopen wij losse systainers zonder inzetbakjes waar je grotere materialen in kan bewaren zoals beitels, zagen en schuurpapier. Mocht jij je later toch bedenken dat je kleine schroefjes wil opbergen, dan is deze variant tevens uit te breiden met speciale inzetbakjes. Zo kan jij jouw systainer naar wens indelen en een manier van klussen creëren die jij handig vindt. Voor de klusser die het liefste direct een complete systainer gebruikt, hebben wij natuurlijk ook systainers met inzetbakjes.

Daarnaast biedt Festool ook systainers met opbergruimte voor groter gereedschap zoals hamers, schroevendraaiers en kitpistolen. Zo zijn er systainers met een hoogte van 20, 30 en 40 centimeter die je ieder kan uitbreiden met verschillende inzetbare onderdelen.

Vind de juiste systainer voor jouw klus

Mastertools.nl verkoopt een groot scala aan Festool systainers. Zo kan iedere klusser, van professional tot handige doe-het-zelver, een geschikte systainer bij ons vinden. Creëer rust en orde in jouw werkplaats, bekijk ons assortiment. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar. Wanneer je vandaag jouw bestelling plaatst, kun jij deze morgen al in huis verwachten. Daarbij zijn bestellingen vanaf € 45,- gratis verzonden.

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties