Opbergsysteem kopen? Dit moet je weten over de Systainer, Sortainer en Organizer

Opbergsysteem kopen? Dit moet je weten over de Systainer, Sortainer en Organizer

Welke gebruiksvoorwerpen kunnen niet in jouw werkplaats ontbreken? Wij denken dat dat een opbergsysteem is. Geordend te werk gaan, veilig materialen opbergen en gereedschap beschermen tegen stof en water. Een systainer, sortainer en organizer bieden het allemaal. Maar wat zijn de verschillen? En waarom zijn wij bij Mastertools.nl fan van deze producten? We leggen het uit!

Systainer

Ben jij een nuchtere klusser die snel tevreden is en gewoon een opbergsysteem voor jouw kostbare gereedschap wil hebben? Dan is een systainer een echte aanwinst. Een systainer is namelijk een opbergsysteem zonder poespas. Deze ruime, lege koffer biedt ruimte voor jouw grote gereedschap en toebehoren. Bij Mastertools.nl verkopen we systainers van Festool welke in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. De omvang van deze systainers zijn echter allemaal hetzelfde wat ervoor zorgt dat ze gemakkelijk te stapelen zijn.

Sortainer

Ga je liever voor een systainer met extra's? Dan hebben we verschillende soorten sortainers voor jou. Een sortainer gaat een stapje verder dan een systainer. Een sortainer is namelijk een opbergsysteem die voorzien is van lades en vakken. De verschillende lades bieden de mogelijkheid om moersleutels, schuurpapier, potloden en ander middel groot klusmateriaal op te bergen. Met een sortainer heb je maximaal overzicht en houd je jouw werkplaats echt op orde.

Organizer

Misschien heb je het al bedacht, maar een organizer is een ideaal opbergsysteem wanneer je klein klusmateriaal kunt opbergen. Een organizer is precies wat je ervan verwacht. Deze handige koffer is voorzien van inzetbakjes om schroeven, pluggen, spijkers, moeren en meer in op te bergen. Het graaien in een diepe bak en het laten slingeren van materiaal is verleden tijd. Dit maakt het werken overzichtelijker, maar ook een stuk veiliger.

Een opbergsysteem met veel voordelen

De systainer, sortainer en organizer zijn ideaal voor het opbergen van al jouw klusmateriaal en gereedschappen. Naast veiligheid en bescherming bieden deze opbergsystemen nog een groot voordeel: de systainers, sortainers en organizers zijn allemaal stapelbaar voor meer klusgemak. Stapel ze op elkaar om de werkplaats opgeruimd te houden, of gebruik een trolley of SYS-rol om mobiel te werken.

Mastertools.nl verkoopt een groot scala aan Festool systainers. Zo kan iedere klusser, van professional tot handige doe-het-zelver, een geschikte systainer bij ons vinden. Creëer rust en orde in jouw werkplaats, bekijk ons assortiment. Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar. Wanneer je vandaag jouw bestelling plaatst, kun jij deze morgen al in huis verwachten. Daarbij zijn bestellingen vanaf € 45,- gratis verzonden.

Meer afleiding

Reageer op dit bericht

Let op: reacties worden beoordeeld alvorens wij ze publiceren. Disclaimer: Mastertools.nl screent alleen op taalgebruik en relevantie. Geplaatste berichten zijn niet gecontroleerd op juistheid. Gegeven tips en/of adviezen zijn voor rekening van de auteur.

0 reacties