- Gereedschap Algemeen
- Afkortzaag
- Invalzaag
- Decoupeerzaag
- Haakse slijper
- Schuurmachine
- Combihamer
- Boormachine
- Boorhamer
- Schroefboormachine
- Klopboormachine
- Slagschroevendraaier
- Schroefmachine
- Scharen
- Tuingereedschap
- Grasmaaier
- Werkplaatsverlichting
- Werkplaatsverwarming
- Accu perstool
- Milwaukee
- Makita
- Hyundai
- Bosch Professional
Schroefmachine FAQ
Wat is de beste elektrische schroevendraaier?
Elektrische schroevendraaiers komen goed van pas voor grote en kleine klussen. Maar hoe weet je nou welke elektrische schroevendraaier het beste is? Dat hangt geheel af van jouw klusbehoefte. Wil je gipsplaten op hout schroeven? Dan kun je het beste gaan voor een elektrische schroevendraaier met een hoog toerental en diepteregeling. Deze Makita schroevendraaier is in dat geval een geschikte keuze. Werk je met massieve materialen?
Deze elektrische droogbouwschroevendraaier van Bosch Professional heeft een hoog koppel waardoor dit karwei een eitje wordt. Zoek je echter een elektrische schroevendraaier voor lichtere klussen? Wat dacht je dan van deze Milwaukee schroevendraaier? Dit model beschikt over een metalen tandwielhuis waardoor je met hoge stabiliteit en een nauwkeurige lagering kan klussen. Tevens heeft deze schroevendraaier een lange levensduur waardoor je meer uit jouw investering kan halen. Bestel je vandaag de elektrische schroevendraaier die bij jouw klusbehoefte past? Dan kun je morgen al aan de slag!
Welke elektrische schroevendraaier?
Bij de aankoop van een elektrische schroefmachine kun je een aantal eigenschappen overwegen. Denk bijvoorbeeld eens aan het vermogen en het toerental. Sommige schroefmachines hebben een vermogen van 18V, echter is dit vooral handig wanneer je ook wil boren met jouw schroefmachine. Is dat niet het geval? Dan voldoet een vermogen van 5V ook. Heb je regelmatig zware klussen? Dan heb je naast voldoende vermogen ook een hoog toerental nodig. Het toerental wordt uitgedrukt in Rotaties Per Minuut (RPM). Professionele schroefmachines hebben een toerental van 1000 RPM. Hiermee kun je gemakkelijker door zware materialen zoals steen schroeven. Wanneer je klust met lichte materialen zoals hout, voldoet een schroefmachine met een lager toerental. Welke schroefmachine je het beste kunt kopen hangt dus af van het soort klus die je wil doen.
Wat kost een elektrische schroevendraaier?
Ben je een handige doe-het-zelver bent of een echte professional? Een elektrische schroevendraaier kan niet ontbreken in jouw werkplaats. Mastertools.nl biedt een ruim assortiment elektrische schroevendraaiers met prijzen vanaf € 95,59. Monteer gemakkelijk gipsplaten, inbouwkasten, werkbanken en ander in- en exterieur. Weet je niet goed welke elektrische schroevendraaier geschikt is voor jouw klus? Onze klantenservice denkt graag met je mee.